Motorshow Scheveningen

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.804
495
u_pm_pier_banner.gif


ProMotor bestaat in 2002 tien jaar. En dat vinden wij reden genoeg voor een spetterend feest. En hoe kun je dat beter doen door eind oktober een eigen motortentoonstelling te organiseren. Want traditioneel worden aan het eind van het motorseizoen her en der in Europa grote motorbeurzen georganiseerd waar je de nieuwste modellen van 2002 kunt zien. Daarom ProMotor op de Pier van Scheveningen. En de toegang is gratis!

Je hebt de Beurs van Milaan, Parijs, Bologna en eens in de twee jaar de Intermot in München. Prachtige beurzen waar je staat te likkebaarden bij al die nieuwe motoren die het volgende motorseizoen op de weg komen. Maar je moet wel een echte liefhebber zijn om naar Milaan, Parijs, Bologna of München te speren. Zou het niet veel beter zijn als er in Nederland ook een motortentoonstelling wordt georganiseerd?

Waarom ProMotor op de Pier
ProMotor bestaat bijna 10 jaar. Dat is een moment om bij stil te staan, vinden we. Dus is een feestje snel bedacht. En omdat we aan het eind van het motorseizoen toch al langs zo\'n beetje alle internationale motortentoonstellingen scheuren op zoek naar de laatste nieuwtjes, was het idee snel geboren zoiets ook in Nederland te organiseren. Dan slaan we gelijk twee vliegen in een klap: we hebben én het ProMotor-feest én je kunt al het motornieuws voor 2002 in het echt zien. Want laten we wel zijn: hoewel de redactie enorm veel tijd stopt in de produktie van het 2002-overzicht, blijven het tweedimensionale plaatjes waarmee we je lekker maken. Maar het \'echie\' is er niet bij. Bovendien is het traditie om aan het eind van het motorseizoen vooruit te blikken met het motornieuws van het komende motorseizoen. Die traditie wil ProMotor dus in ere herstellen en ook daarom organiseert ProMotor de gratis tentoonstelling ProMotor op de Pier.

Scheveningen: Boulevard en de Pier
In Scheveningen denken we de perfecte locatie te hebben gevonden voor ProMotor op de Pier. De Boulevard, de horeca, de Pier, het casino, het strand en de zee zijn een geweldig decor voor een motortentoonstelling. Inmiddels zijn de eerste contacten met de importeurs gelegd en zo\'n beetje alle importeurs hebben toegezegd dat ze komen. In ProMotor 8 vertellen we je nog meer over ProMotor op de Pier. Daarin zit dan ook de beurscatalogus.

Wanneer?
ProMotor op de Pier vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 24.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 24.00 uur. En nogmaals: de toegang is gratis!
 
Natuurlijk ga ik ook, even de nieuwe R1 en Fireblade bekijken.
Moet nog even kijken wanneer ik ga.
 
Wel jammer dat scheveningen zo ver is voor met het autotje (waarvan ik de motorkap niet eens meer openkrijg terwijl ie wel dringend olie nodig heb) ;(
 
Wel jammer dat scheveningen zo ver is voor met het autotje (waarvan ik de motorkap niet eens meer openkrijg terwijl ie wel dringend olie nodig heb) ;(
LOL, valt ie bijna van ellende uitelkaar? :P

Zo ver is Scheveningen nou ook weer niet vanuit Turnhout toch? :?
 
Als je bij mij langs komt, maak ik je motorkap open, ik woon vlakbij Scheveningen.

TIP: Laat iemand de motorkap indrukken terwijl jij aan de hendel trekt.
 
ik kom ook.....alleen is het misschien dan wel ietwat koud voor de motor?...of regent het, tis wel eind oktober he? beetje laat allemaal!!
 
ik kom ook.....alleen is het misschien dan wel ietwat koud voor de motor?...of regent het, tis wel eind oktober he? beetje laat allemaal!!
Wilden denk ik zeker weten dat er nieuwe modelletjes on display staan... Zou idd zonde zijn als het evenement verregent... Ach, we zien het rond die tijd wel :)
 
ik ga er ook heen en mijn vriendin waarschijnlijk ook. De pier is overdekt dus regen zal geen spelbreker zijn, maar de rit erheen is natuurlijk het lekkerst in het zonnetje.

Ik hoor hier trouwens ook 99% zeggen dat ze gewoon doorrijden in de winter dus dan zal een regenbuitje niemand (op die ene % na dan) tegenhouden.
 
Ikke ga ook! Ik ga erheen met mijn chatmaatje die ik heb ontmoet via deze site!!! Leuk he? Ik ben benieuwd!!! :]
 
Okay, ik heb weer alle verhalen van het afgelopen weekend kunnen nalezen en bereid me dan maar weer voor op het volgende.
Wie gaan er naar Scheveningen?
Waar spreken we af?
Hoe laat?
Of gaan we alleen rondlopen?
 
jou zal ik nog wel herkennen, Raul en unstable ook nog wel. Na donderdag (Cornedag) zal ik er wel meer leren kennen, maar ik vraag me af wanneer iedereen gaat. Vrijdag ben ik er niet bij. De keuze ligt dus bij zaterdag en zondag, maar ik wil het ook een beetje van het weer laten afhangen. Als er nu een groep zegt dat ze zaterdag gaan, dan zorg ik dat ik er ook zaterdag ben.
 
Ik ben er vrijdag.
(als het \'s avonds ook nog open is, want ik moet wel gewoon werken overdag)

Zaterdag tussen 14:00 en 15:30 (16:00 motorrijles)

Zondag hele middag
(feest zaterdagavond, dus uitslapen)

Ik ga lopend, maar doe voor de gein m\'n motorjas wel aan :+

(zwart, gedeeltelijk leren shoei jack met zilveren embleempjes op de schouders)

Niet echt herkenbaar dus...
 
Laatst bewerkt:
Ik ben er vrijdag.
(als het \'s avonds ook nog open is, want ik moet wel gewoon werken overdag)
ProMotor op de Pier vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 24.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 24.00 uur. En nogmaals: de toegang is gratis!

Zie je daar!
 
Jij gaat dus vrijdagavond? (vanwege de quote)
Of ga je zaterdag (vorige post van je)
Hoe ben je btw te herkennen?

Ik zag idd dat het tot 24:00 open was... dat komt nog eens goed uit.
Lekker simpel bij de Burger King wat te snacken halen en dan weer
verder kijken.
 
Laatst bewerkt:
Hé Ohjajoh, das lang geleden?
De Obrechtstraat.. is dat Scheveningen dan? ;)
(toch eens ff kijken)

Dan zie ik jou natuurlijk ook wel van\'t weekend.
(khoorde gisteren dat \'t feest zaterdag ook niet doorgaat, dus
ik ben nu nog langer aanwezig zaterdag)

Wanneer ga jij dan? Anders kom je vantevoren gezellig op de koffie.
(in principe is iedereen uitgenodigd, hoewel ik niet extreem veel ruimte heb)
Zondag is iedereen welkom (mits voor vrijdagmiddag ff aangegeven, kan ik er rekening mee houden)
 
BBS, weet wat je je op je hals haalt als je MF uitnodigt....vorige meetings waren er telkens ongeveer 20 man aanwezig. :) Dusse, jongens bij deze....zondags afspreken bij BBS? eerst koffie en dan naar de pier? :+

khoor het wel
 
Hé Mark, dan zie ik je morgenavond wel...
Ik ga morgenavond namelijk ook naar de pier.
(als ik achter m\'n laptop weg kan komen)

Maaruh, 20 man? Hmm... das wel veel.
Ik zei ook al.. de ruimte is beperkt (24 m2).
Ach, wat boeit het.. Het maakt mij niet uit
of we naar Ohjajoh gaan, of bij mij..
Jullie zeggen het maar. Ik conformeer me er wel aan.

Wanneer zijn we bij jou welkom? (ohjajoh)

Gaaaap.. ik ga werken.
 
Zondag is iedereen welkom (mits voor vrijdagmiddag ff aangegeven, kan ik er rekening mee houden)

Ik kan helaas niet komen ;(
Vriendin is jarig dus krijgen bezoek.
Maar iedereen mag zondag ook bij mij op de koffie komen :) Tis alleen niet echt in de buurt van Scheveningen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan