Motorshow Scheveningen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.307
105
u_pm_pier_banner.gif


ProMotor bestaat in 2002 tien jaar. En dat vinden wij reden genoeg voor een spetterend feest. En hoe kun je dat beter doen door eind oktober een eigen motortentoonstelling te organiseren. Want traditioneel worden aan het eind van het motorseizoen her en der in Europa grote motorbeurzen georganiseerd waar je de nieuwste modellen van 2002 kunt zien. Daarom ProMotor op de Pier van Scheveningen. En de toegang is gratis!

Je hebt de Beurs van Milaan, Parijs, Bologna en eens in de twee jaar de Intermot in München. Prachtige beurzen waar je staat te likkebaarden bij al die nieuwe motoren die het volgende motorseizoen op de weg komen. Maar je moet wel een echte liefhebber zijn om naar Milaan, Parijs, Bologna of München te speren. Zou het niet veel beter zijn als er in Nederland ook een motortentoonstelling wordt georganiseerd?

Waarom ProMotor op de Pier
ProMotor bestaat bijna 10 jaar. Dat is een moment om bij stil te staan, vinden we. Dus is een feestje snel bedacht. En omdat we aan het eind van het motorseizoen toch al langs zo\'n beetje alle internationale motortentoonstellingen scheuren op zoek naar de laatste nieuwtjes, was het idee snel geboren zoiets ook in Nederland te organiseren. Dan slaan we gelijk twee vliegen in een klap: we hebben én het ProMotor-feest én je kunt al het motornieuws voor 2002 in het echt zien. Want laten we wel zijn: hoewel de redactie enorm veel tijd stopt in de produktie van het 2002-overzicht, blijven het tweedimensionale plaatjes waarmee we je lekker maken. Maar het \'echie\' is er niet bij. Bovendien is het traditie om aan het eind van het motorseizoen vooruit te blikken met het motornieuws van het komende motorseizoen. Die traditie wil ProMotor dus in ere herstellen en ook daarom organiseert ProMotor de gratis tentoonstelling ProMotor op de Pier.

Scheveningen: Boulevard en de Pier
In Scheveningen denken we de perfecte locatie te hebben gevonden voor ProMotor op de Pier. De Boulevard, de horeca, de Pier, het casino, het strand en de zee zijn een geweldig decor voor een motortentoonstelling. Inmiddels zijn de eerste contacten met de importeurs gelegd en zo\'n beetje alle importeurs hebben toegezegd dat ze komen. In ProMotor 8 vertellen we je nog meer over ProMotor op de Pier. Daarin zit dan ook de beurscatalogus.

Wanneer?
ProMotor op de Pier vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 24.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 24.00 uur. En nogmaals: de toegang is gratis!

Niet reageren op deze topic.
Zie verder topic onder WAAR IS WAT TE DOEN.

dubbelpost om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te stellen.
 

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.307
105
zo, jij bent scherp.
Kan je ook de laatste 3 regels van me post lezen ???????
 

poohbeer

MF veteraan
19 mei 2001
7.140
3
dit is eigenlijk een crosspost :P
Maar die zijn ook niet toegaleten, zelfs niet voor een goed doel tenzij het rechtstreeks dit forum aangaat. (waar trek je anders de lijn he)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan