Motortoertocht voor het goede doel op 17 september

Status
Niet open voor verdere reacties.

Sylledbang

Rookie
12 apr 2017
3
0
Rijen
www.motor-rijden.nl
De eerste editie van motortoertocht voor het Goede Doel werd gehouden in 2014 met 15 deelnemers. inmiddels rijden er al honderden motorrijders mee. De opbrengst van het deelnemersgeld wordt elk jaar aan een goed doel geschonken. Ieder jaar kiest de organisatie een ander goed doel uit. Dit jaar is dit Stichting Hartedroom.

Een kleine 1.000 kinderen in Nederland lijdt aan cardiomyopathie. Een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen.
De Stichting Hartedroom wil dit veranderen en financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie. Onder meer om de behandeling en levenskwaliteit van deze zeer zieke kinderen te verbeteren. En om misschien ooit, in een mooie droom, cardiomyopathie te kunnen genezen.

Het is onze doelstelling om voor zo veel mogelijk motorrijders een leuke en complete tocht te verzorgen. Compleet verzorgd met lunch, koffie en een leuke herinnering na de tocht.

Je kunt de route zelf rijden of onder begeleiding in groepen met verschillende snelheden. De route begint en start in Rijen (Noord-Brabant) en vindt plaats op 17 september 2017.

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben en kijk voor meer informatie op Motortoertocht voor het Goede Doel

Groetjes Sylvano :]
 
Status
Niet open voor verdere reacties.