Motortreffen/vakantie Portugal Monstertocht 2008

brites

MF'er
7 feb 2005
70
0
41
Schijndel
hallo allemal
Motortreffen/vakantie Portugal
Monstertocht 2008
Hallo Bladerunners,
Bij dezen wil ik jullie informeren over de mogelijkheid om deze zomer naar Portugal af te reizen. Clublid Luis Brites (van oorsprong Portugees), gaat met zijn motor naar Portugal en bied de mogelijkheid voor een aantal clubleden om met hem mee te gaan.
Het globale schema ziet er als volgt uit:
Het vertrek zal rond 13 juli zijn. Er zal vervolgens in drie dagen naar Portugal gereden worden. Afwisselend over de snelweg en binnendoor wegen. In totaal zal er in deze drie dagen 2100 kilometer worden afgelegd (via Parijs, Bordeaux, San Sebastian en Vilar Formoso).
In Agueda (Portugal) kan twee dagen gebruik worden gemaakt van de gastvrijheid van de ouders van Luis. Er kan dan worden bijgekomen van de heenreis doormiddel van het genieten van de zee, de omgeving (vele mooie wegen voor motorrijders) en natuurlijk de zon.
Vrijdag zal worden vertrokken naar het absolute zuiden van Portugal. Hier vind het jaarlijkse Motortreffen in Faro (Algarve) plaats. Het grootste motorevenement van Europa (www.motoclubefaro.pt ). Tot maandag zal het hier een gekkenhuis zijn waar je ogen en oren tekort komt. Tijdens dit evenement zal er overnacht worden op de camping bij het motortreffen. Voor een tent moet wel zelf worden gezorgd. Er zijn ook mogelijkheden om deze bijvoorbeeld op te sturen, zodat je deze niet op de motor hoeft mee te nemen.
Maandag zal er weer terug gereden worden naar het ouderlijke huis van Luis. Hier kan weer gedurende twee of meer dagen worden genoten van de omgeving en de gastvrijheid.
De terugreis zal ook weer drie dagen in beslag nemen, en zal via Spanje, Frankrijk en België weer naar Nederland gereden worden.
Om een kleine schatting te maken van de kosten moet met i.e.g. onderstaande punten rekening gehouden worden:
• Kilometers heenreis: 2100km
• Kilometers heenreis naar Motortreffen: 500km
• Toegang tot Motortreffen (incl. camping): 45 Euro
• Verblijf bij Luis: gratis
• Kosten tolwegen: maximaal 200 euro (heen en terug) afhankelijk van hoeveel er over de snelweg gereden wordt.
• Brandstofprijzen: Nederland +/- 1,50 - Frankrijk +/- 1,45 - Spanje +/- 1,10 - Portugal +/- 1,40
Dus als je nog geen vakantieplannen had, je graag eens met de motor naar Portugal wilt, en je niet schrikt van een paar kilometers dan is dit de uitgelezen kans! Het schema zoals voorgesteld is nog erg vrijblijvend en in overleg is er veel mogelijk. Zie je het bijvoorbeeld niet zitten om de heen en terugreis op de motor te doen, dan is de autoslaaptrein ook een optie.

Opgeven voor 1 mei 2008
Voor meer informatie, of vragen kun je terecht bij Luis Brites of Sander Versluis.
[email protected]
[email protected]
 

ThaGaruda

MF veteraan
2 aug 2007
8.314
0
Tilburg
zooo dat lijkt me gaaf naar portugal met de motor :)
Moet ik ff overleggen aangezien k ook al naar scandinavie en luxemburg ga :P
 

ThaGaruda

MF veteraan
2 aug 2007
8.314
0
Tilburg
Tot wanneer is deze giga toertocht? :)
Ikzelf ga van 23 juni tot 6 juli naar Turkije, 25 juli tot 11 augustus naar Scandinavie en 13 augustus een weekend naar Luxemburg... Dus hele vakantie met de motor weg :D
 

Fuck Het Milieu

MF veteraan
2 jun 2003
14.232
8
49
Delft
www.fuckhetmilieu.nl
TIP: als je een RABOpas hebt, ga dan niet steeds prominent roepen dat je een RABO-pas hebt van de RABO-bank met uiteraard een RABO-rekening.

Mensen die nu gaan lachen, weten wat ik bedoel.
Mensen die denken:"Daar heb je FHM weer" moeten het maar eens aan iemand uit Portugal voorleggen. (die gaat dan ook geheid in de lach schieten)

(Ja, laat je Nissan Pajero eigenlijk ook maar thuis!)

:+
 
Laatst bewerkt: