Motorvakantie naar Alp d\'Huez/ SM EK wedstrijd

Cascadeur

Die hard MF'er
12 sep 2001
749
1
Amsterdam
Begin Augustus organiseert Motormaniacs een 7-daagse reis naar de Franse Alpen, in de omgeving van Alpe d\'Huez. Heen en terugreis zijn op eigen gelegenheid.
De aankomstdatum is vrijdag 2 augustus en de vertrekdatum is op vrijdag 9 augustus 2002. De kosten van deze reis zijn € 395,- voor 7 nachten op basis van half pension en een tweepersoonskamer.
Het hotel ligt in de Franse Alpen temidden van vele bekende cols o.a.
Croix de Fer, d\'Ornon, Galibier, Lautaret en Alpe d\'Huez in het plaatsje Allemont.
La Douce Montagne (\"de Soete Berg\") is een karakteristiek en gezellig hotel. Het hotel heeft eenvoudige mooie kamers met goede bedden voorzien van douche of bad. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een smakelijke keuken en gemoedelijke bediening. Het hotel (met de Nederlandse eigenaren René en Jolanthe Soet) heeft een beperkt afsluitbare garageruimte ter beschikking voor de motoren (10 tot 15 stuks) en een groot binnenterrein waar ook motoren gestald kunnen worden.

Bij Motormaniacs geldt vrijheid blijheid dus wie wil kan op de bonnefooi gaan rondrijden in de omgeving maar voor wie dat niet wil heeft Simon Vrijhoff van FreeBike 5 routes uitgezet (zie www.motormaniacs.nl) in de omgeving van Alpe d\'Huez. De 5 routes die Simon heeft uitgezet leiden naar alle windstreken.

Voor de supermotardfans onder ons is deze reis extra leuk want zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus is er een supermotardwedstrijd in Alpe d\'Huez. Aangezien deze wedstrijd meetelt voor het Europese kampioenschap zijn alle toppers, zoals Eddy Zeel (B), Thierry Vandenbosch (F), Jürgen Künzel (D) en Dani Muller (Ch) aanwezig dus dat beloofd een gigantisch spektakel te worden.

Er gaan verschillende soorten motorrijders mee.
Van de SuperSporter-rijders tot SuperMotard-rijders waarvan ik er natuurlijk 1 ben.
Je kunt je aanmelden voor deze reis op: [email protected]
 

poohbeer

MF veteraan
19 mei 2001
7.140
3
Bouwverlof (in België) is laatste 3 weken van juli. In NL is het wel anders volgens me broer.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan Onderaan