• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Na reparatie knalt mijn uitlaat??

wolf75

MF veteraan
31 mei 2003
4.855
0
44
Boxmeer
Ik heb laatst mijn motor laten repareren. Hij begon, als de zaak een beetje vochtig werd(na wasbeurt) op 3 cilinders te lopen. Na wat zoekwerk van de monteur bleek er een breuk in de kabel naar de bougiedop(waar ook de bobine in zit) te zitten. Dit is gerepareerd en de motor trekt weer als een dolle. Het enige vreemde is dat de uitlaat nu na volgas de gas dicht draaien, ineens schiet en zelfs knal geluiden maakt.(originele pijp) Ik heb in andere topics gelezen dat dit aan een te rijk mengsel in de uitlaat kan liggen. Mijn vraag is nu, hoe kan het dat ie dit na de reparatie doet en ervoor nog niet?? :? :?
 

trinity

MF'er
29 sep 2003
126
0
39
antwerpen
onmiddelijk terug naar de motorzaak en meldden dat dit voor rep. niet zo was en dat je er op staat dat deze terug in orde komt, succes
 

wolf75

MF veteraan
31 mei 2003
4.855
0
44
Boxmeer
Dat lijkt me duidelijk. Heb nog garantie, maar ik moet elke keer 140km rijden voor een reparatie. Heb ze al gebeld en gezegd dat ik mijn neef(oud-collega van hun monteur) de motor opnieuw af laat stellen en als het dan nog niet goed is dat ze hem dan weer terug krijgen. Scheelt me een hoop tijd en een hoop benzine en een hoop snipperdagen.