Nazomerrit Straal Open (12 sep 2004)

Joris

MF veteraan
11 dec 2001
6.227
4
Veghel
Hoe halen jullie het in je hoofd om de megameeting tegelijk met DE toertocht van onze motorclub te houden? |( Anniewees voor degenen die geen zin hebben in de megameeting, hebben nu dus een goede reden om daar weg te blijven ;)

:P :9 O-)

-------------------------------------------

Nazomerrit - Zondag 12 september 2004
Zijtaart - Motorclub Straal Open is opgericht in 1996 en heeft vanaf het begin Zijtaart als thuisbasis. Straal Open is een club waar de gezelligheid voorop staat en kent een grote diversiteit: de jongste leden zijn begin 20, het oudste lid is de 65 al ruim gepasseerd. Na een snelle groei tot 100 leden, blijft het ledental al een aantal jaren stabiel. Ook het type motoren is heel gevarieerd: van customs tot toermotoren en van supersports tot zijspannen.

Op zondag 12 september organiseert Straal Open haar traditionele Nazomerrit. De 7de editie van deze motortoertocht voert de deelnemers door het Rijk van Nijmegen en via Emmerich (D) langs de Nederrijn en de Waal. Deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden, de lange route is ca 215 km. Onderweg kan een stukje afgesneden worden, waardoor de route wordt ingekort tot 190 km. De route gaat over mooie stuurwegen door prachtige afwisselende landschappen. Voor ieder wat wils.

Inschrijven tussen 9.30 en 11.00 uur bij ’t Dorpskaffee, Past. Clercxstraat 31 in Zijtaart (Veghel)

Het inschrijfgeld is dit jaar verlaagd van 5 euro naar 4 euro. Passagiers betalen 1,50 euro. Hiervoor ontvangt men een duidelijke routebeschrijving en een consumptie voor rijder en passagier. Zoals voorgaande jaren rijden we niet in een grote groep, maar krijgt iedere deelnemer een duidelijk routebeschrijving. Deelnemers kunnen daarom individueel of in groepjes rijden. Deelname aan de rit staat open voor alle motoren en motoren met zijspan.

Zijtaart is gemakkelijk te bereiken via de onlangs geopende A50 tussen Eindhoven en Oss. Neem afrit 10 (Eerde/Zijtaart) en volg de borden. Vanuit Den Bosch en Helmond is Zijtaart te bereiken via de N279.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joris van Oort (06-15062368) of mailen met straalopen at hotmail punt com

Tot ziens in Zijtaart!
 
Bovenaan Onderaan