Nederland Oost Topic 3

Status
Niet open voor verdere reacties.

BGL Racing

Banned User
16 jan 2003
12.702
0
35
Twente
Bezoek site
Nummer drie :Z
Deze lui schijnen regelmatig bij de Texaco te vinden te zijn:

BGL - Founder Topic Oost: Het begon allemaal met een geniale ingeving van dit wandelende genie uit Albergen. Berijdt een 25kW-racemonster, Honda CBR600F PC31. Is iedereen te snel af en moet telkens wachten op de rest. Waarschijnlijk het grootste coureurstalent dat Twente ooit heeft voortgebracht.

BoomerRR - Schadespecialist / Teletubbie: Wannabee trucker met een knalgele Teletubbie fiets: CBR600RR. Heeft het tempo van een BMW-elité persoon.

ArjanR1 - Wheely specialist / Ghostrider wannabee: Kleinste menneke met de grootste stuntgaven. Heeft voorwiel alleen nodig voor het stilstaand posen. Stapte recent over van z'n 98'er R1 naar een spliksplinternieuwe ZX10-R, met gouden pimpvelgen.

Fuzz10 - ÜberPoser: Yamaha-TRX-Poser die z'n fiets nooit poetst. Jarenlange gewichtsbesparing door Japanse techneuten worden tenietgedaan door de vele kilo's modder en dooie vliegen die hij aan bagage mee brengt.

TheDude - Drankaanvoerder: Naked Suzuki GSX heeft deze drankaanvoerder in z'n garage staan. Kan zich dankzij zijn uitstekende stuurkunsten veroorloven op achterblijvers te wachten zodat ook de mindere goden de eindbestemming bereiken (meestal).

[email protected] - Touroperator: Berijdt een rode tractor (SP-1) die dan ook veel te veel kabaal produceert. Gewoonweg asociaal. Zou dan ook onmiddelijk van de weg geweerd moeten worden.

Dutchblade - N.t.b

Spool25 - De Glijer: Zou ook als schadespecialist genoemd kunnen worden, zij het niet dat hij zijn GSX-R meestal nog net weet te behoeden van een zware crash.

[email protected] - N.t.b

Wimmels - Berminspecteur / Crashspecialist: Heeft inmiddels elke sloot/berm wel van dichtbij kunnen bekijken. Beroemdste crash was in Vriezenveen, waar voltallig MF-oost z'n VFR750 uit de sloot kon trekken. Reed ook al de net aangekochte NC31 van z'n vriendin in de poeier. Overweegt nu ook nog om op het circuit te gaan racen, kan niet goed gaan.

[email protected] - Allroad specialist: Beroemd vanwege z'n veerwheelies op z'n BMW F650, behoort overigens tot grote teleurstelling van hem zelf nog niet tot de BMW-elité. Wordt namelijk te vaak gespot op een Ducati.

Sjoske - Accubijlader: Deze ex-VFR rijder die nu ook z'n geliefde gele VTR in de verkoop heeft staan weet alles van zelf sleutelen. Nokkenaskettingspanner vervangen? Vraag het Sjoske...

Ninja ZX-12R - NTB : Onder de plak van z'n duitse vriendin en zodoende z'n ZX de deur uit gedaan.

Haico - Fotograaf

Di Boettie - Vakantieganger: Deed z'n ZX6-R die hij bezitte tijdens het ontstaan van MF-oost de deur uit en berijdt een TL1000R, dagelijks te bezichtigen in het centrum van Almelo.

Tarwetijger - Rotonderidder / overloper: Kondigde eind 2004 z'n vertrek uit het Oosten des lands aan. Kocht ooit z'n droommotor (FZR600R die hij nu nog bezit) om 'm enkele dagen na aankoop tijdens een MF-Oost ritje in de prak te rijden. Bracht hiermee het aantal MF-oost-crashes op ontelbare hoogte.

FIASCO2003 - Vermist!

Rage - Overgelopen naar 'Het Noorden'.

Black Eagle - Freelance Cameraman: Initiatiefnemer van een Motor-forum megameeting en bracht daarmee MF-oost in zeer goed daglicht.

Speedy - Duo specialist: Tot het behalen van WitchPower's eigen A-rijbewijs maakte hij Twente onveilig met zijn duo-kneedowns. Legt verder in elk luttel knikje in de weg z'n knie aan de grond.

WitchPower - Bezem motoriste: Behaalde in 2004 haar rijbewijs en kon zich zo bij motorrijdend Twente voegen. Oorverdovend uit haar rode SV650S leidt tot gehoorbeschadiging.

Olieboll - N.t.b

Tempico - Zendpiraat: Motorrijdende automonteur uut Losser. Berucht namens de combinatie LEO FM maar nog nooit een plaat voor MF-Oost in de illegale etherfrequenties geslingerd.

Weasel - N.t.b

Grolsch - Bieraanvoerder: Bieraanvoerder die deze titel nog nooit waar heeft weten te maken. Arjo, we wachten op een Bierfeest.

CBRmuis TripleMouse - Leider Felicitatieteam: Verkocht haar CBR600F en kocht daar een mooie Engelse 3-pitter voor terug. Staat er op dat nieuwe aankopen overweldigend worden welkom geheten door een felicitatieteam. Mooie helm hoor.

VTRbob - N.t.b: Titel gezocht?

Swetty - Navigator: Bejaard(st)e MF-Ooster in het bezit van een Italiaans raspaardje. Vaak voorrijder en tevens de rust hemzelve.

Tommylee - N.t.b: Is al jaren z'n bejaarde GPX aan het verkopen om er een andere Kawasaki voor terug te kopen, maar lijkt nog niet echt op te schieten. Verslijt z'n tijd overigens nutteloos als ambtenaar in Zwolle: u weet genoeg.

KawaNinja600 - N.t.b: Lijkt verdwenen. Was in de zomer 2004 toch vaak aanwezig.

Martian Maniac - Duikelaar: Maakte een spectaculaire duik van het klaverblad Holssloot, zo'n 10 meter naar beneden. Resultaat: kapotte Kawa en een nieuw streetfighter-project.

TK290766 - BMW-specialist: De tweede bejaarde motorrijder uit dit lijstje. Rijdt een oale BMW maar is druk toe aan wat sportievers. Komt nog wel.

Skip69 - Voorzitter BMW-elité Twente: Stapte over van een CBR600RR naar een BMW1200GS. Kan over niets anders praten dan BMW. Zwaait niet naar andere merken motoren, typische BMW-rijder dus.

TT-Man - Bevoorradingspost: Arjan's R1 was eerst in het bezit van deze inmiddels gestopte motorrijder. Was regelmatig aanwezig op z'n brute Bandit 1200. Moet helaas stoppen wegens lichamelijke klachten maar heeft toegezegd als consumptiepost de Tex-route te bevoorraden van stroopwafels, koffie en frisdrank.

Erik GSXR - NTB: Verkocht onlangs z'n GSX-R en gaat nu op zoek naar een VTR Firestorm, in Duitsland. Zou makkelijk de Firestorm van Sjoske kunnen kopen maar wil weer moeilijk doen.

Margreet - NTB: Stapte over van een lelijke chopper naar een ZX6R. Zo zie je maar, MF-Oost bevordert goede smaak.

Judith Bakker (nickname ff kwijt) - Tweede wheelyspecialist: Inmiddels helaas alweer gestopt met motorrijden, maar was tijdenlang de schrik van Twente. Onvoorstelbare wheelies en verbazingwekkende stoppies waren haar lust en haar leven. Heeft haar motor helaas alweer verkocht.

T-Bear - Knuffelbeer: Als mislukt boomkweker toch in staat een nieuwe motor bij elkaar te sparen, onverklaarbaar. Reed z'n eerste spliksplinternieuwe CBR600F in de prak, maar kreeg van de verzekering een nieuwe.

Sparxx - Ducati promotor: Hij rijdt Ducati, hij praat Ducati en hij eet Ducati. Komt helaas altijd op een oale VFR bij de Tex omdat z'n eigen Ducati er de brui aan heeft gegeven; Italiaans karakter noemt 'ie dat.

Viper - NTB : Pleegt met z'n grijze Ninja toch enigszins heiligschennis maar wonderbaarlijk genoeg toch geaccepteerd.

Iemand vergeten? Mailt u maar.

Smoelenboek: www.mf-oost.nl/
Hier trouwens de ouwe topics:

Nederland Oost Topic
Nederland Oost Topic 2


 
Laatst bewerkt:

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.393
668
46
Nope, slotje gaat op deel 2.

Topics met meer dan 2500 posts worden gesloten.

Morgen allemaal trouwens :)
 

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.393
668
46
Jullie OH'en teveel. Ga 's motorrijden met z'n allen })
 

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.393
668
46
En ik ben nog steeds accubijlader.

Jullie zijn niet echt creatief B|

:P
 

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.393
668
46
Wat is er trouwens met de doorgestreepte personen gebeurt :?
 

WitchPower

MF'er
26 aug 2003
137
0
45
Alemelooooooooooo
www.speedy70.nl
Jemig dele drie alweer.. heb bijna nog niks gepost in deel twee...

en wat die doorgestreepten aangaat...
denk dat ze niet meer op het forum komen en of niet meer bij de tex komen... \

oeps dan mag ik wel gaan oppassen.. dadelijk heb ik ook nog een streepje door mijn naam gehgheghe *D

groetjes heksje

Goejendag trouwens
 

judith bakker

Die hard MF'er
19 jul 2004
501
0
Almelo
Tommylee je vroeg in het oude topic of je mij gespot kon hebben op de a35.Ik ben wel die kant op gereden maar niet via de a35.Alhoewel ik het altijd wel leuk vind op de snelweg rijden (zal ik ook wel een van de weinigen zijn)
 

judith bakker

Die hard MF'er
19 jul 2004
501
0
Almelo
Jemig dele drie alweer.. heb bijna nog niks gepost in deel twee...

en wat die doorgestreepten aangaat...
denk dat ze niet meer op het forum komen en of niet meer bij de tex komen... \

oeps dan mag ik wel gaan oppassen.. dadelijk heb ik ook nog een streepje door mijn naam gehgheghe *D

groetjes heksje

Goejendag trouwens
Welnee heksje je weet toch dat ik graag met je rijd altijd in om met een dame te rijden ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.