Nederland Oost Topic Deel 16

Status
Niet open voor verdere reacties.

margreet

MF veteraan
27 apr 2003
4.161
0
Welkom in deel 16
Welkom-MF-Oost.jpg

En Natuurlijk eentje voor de heren!

mfoost1.jpg

Op alfabetische volgorde:

Accelerator - Bezit een prachtige Fireblade Tiger en is op zoek naar spijkerbanden voor onder z'n Fireblade. Laatste tijd weinig van vernomen
8LargeMedium.jpg


ArjanR1 - Wheely specialist / Ghostrider wannabee: Kleinste menneke van alles, maar compenseert dit ruimschoots door het lawaai dat ie produceert.Dit compensatiegedrag is ook duidelijk zichtbaar in zijn motorkeus. Een ZX10R, zwart met gouden pornovelgen . Berucht door z'n zeer lange wheelie's, zowel staand als zittend. Brengt de naam van motorrijders in gevaar door teveel aso-filmpjes te posten en is dus geen schande voor 'ons' motorrijders.
Arjanzx10.jpg


Alqua - Liefste opa van MF oost wat op een geweldige zwarte kawasaki Z1000 rijdt.

BGL - Founder Topic Oost: Echte wannabee wienst meest recente poging tot acceptatie, het kopen van een ZX7R is.

BoomerRR - MIA, AWAL, KIA. POW. You're guess is as good as ours

Bouwvakkertje - Dame in het bezit van een zeer geemancipeerde doch bescheiden CBR 600 uit 88.
Bouwvakkertje.jpg


Broodbakkertje - Vouwde in 2005 z'n CBR600RR vakkundig op waarna deze TL verklaard werd. Aangezien Suzuki niet zijn ding was toch gekozen voor een Triple.

Cathje – Is haar VFR400 aan het opknappen na een hond in tweeën gespleten te hebben. Nam het spelletje Carmageddon iets te serieus. De NC30 wordt gespoten in originele rood-wit-blauwe kleuren. Wordt een heel mooi fietsje als de voortekenen ons niet bedriegen.Om de tijd te doden en het rijden niet volledig te verleren het moedige besluit genomen om een ZXR750 te kopen
cathje-verkleind.jpg


C0bra - Rijdt een R1 maar heeft deze nog niet onder controle. Wou eerst een Hayabusa maar dat werd 'm toch afgeraden. Om toch wat meer controle te krijgen heeft ie nu besloten om zijn PK-monster in te ruilen voor een wat minder heftige fiets ala MV augusta
D. of te wel David:
soesje.jpg

Dark rider:ntb
290506a.jpg


De jongrr-
Janwillem.jpg


Den Duut - Is stampenvoetend weggelopen maar wordt binnen korte tijd wel weer terug verwacht.
Denduut.jpg


Di Boettie - Pasgeleden gesignaleerd toen hij op MF zijn zwarte weduwe(maker) probeerde te verkopen.

DutchBlade - Scheurt rond op een zwarte Blade.

Erik GSX R1100 - Hoog tijd voor een nieuwe motor.

Erik ZX6R - Lieve Wederhelft van Margreet, deelt samen met haar een motor (wel een groene),en rijdt nu een srad.
Suzuki003.jpg

erik.jpg


Fuzz10 - ÜberPoser: Yamaha-TRX-Poser, houdt niet van het theekransje-niveau en daardoor slechts sporadisch aan het pos(t)en. Leeft zich tegenwoordig voornamelijk uit op het circuit............of zijn vriendin
hansie.jpg


F4 - Enige persoon met een fiets die door iedereen, maar dan ook door iedereen, aanbeden wordt.

Goddess of Fire - Pas net aangemeld maar nu al een van de fanatiekste bezoekers. Heeft net een nieuwe SV650 en is al druk aan het rijden. Heeft ook vrijwel meteen enkele foto's laten zien en werd vrijwel meteen daarna uitgenodigd om samen te gaan toeren....

Grolsch - Bieraanvoerder: Naar verluid gever van wilde bierfeesten waar "alles" is toegestaan . Enige MF-Oost bierfeest georganiseerd door deze man. Regelmatig in het nieuws door z'n asociale rijgedrag. Brengt motorrijders in een slecht daglicht en dient dan ook geweerd te worden uit dit topic.

Homecin - Geen familie van Skip69 al gaan ze wel graag samen op pad. Standaard zaterdagmiddag houd in dat ze gaan koffieleuten bij een niet nader genoemde motorzaak in Oldenzaal.

[email protected] - Touroperator: Sp1-rijder uut Denekamp. Weet dé routes te vinden.
Hansie2.jpg


[email protected] -Ntb
Jzz.jpg


Jokertje - Wegpiraat met een voorliefde voor minder cilinders. Toch heeft hij er inmiddels al wel 4, verspreid over een caféracer (twin, merk en type moeten maar geraden worden), KTM LC4 hooliganfiets en een Yama SZR660 (supermono-project) waar we zeer benieuwd naar zijn. Komend seizoen hopen we hem ook voor het eerst bij de Tex te zien.

JPD_68 - Rijdt met mooi weer een Hornet uit 2003 en voor de pekeldagen bezit 'ie een NX250 uit '88.
JPD_kaal.jpg


Ksborg – 25kW-slachtoffer: Heeft BGL’s status als enige 25kW-slachtoffer overgenomen. Luie student.

Lemn8 - Anders dan de naam doet vermoeden beslist geen zuurpruim vrolijke gast die zijn motormaat Road Devil ten alle tijden terzijde staat ook wanneer de nood letterlijk heel hoog is.Verder is tie niet vies van een sprintje,ookal moet hij zich dan soms even excuseren tegenover boze koekblikkers
Lang gezocht maar toch gevonden!

lemn.jpg


Marcel149 - Super Single Heeft het altijd over zijn liefde voor ééncilinders maar de waarheid is dat hij een tweecilinder niet kan betalen en een viercilinder niet kan bedwingen.
Marcel149.jpg


Margreet -Onbeschrijvelijk
16-03-06224_edited.jpg


Martian Maniac - Duikelaar: Rijdt na z’n GPX totall gereden te hebben een ZXR750. Studeert in Amsterdam maar blijft toch Tukker. Gaat ook komend seizoen weer veel plezier beleven op zijn groene beauty.
MotorfotoNiek.jpg

Metalrico:ntb

foto-0128.jpg

Murphy - Mysterie rondom deze persoon is nog altijd onopgelost gebleven. Wel is bekend dat hij een vrij recente Blade in z'n bezit heeft en het vlottere motortempo niet schuwt.

[email protected] - Voorzitter MF-theekransje: Rijdt een armoedige BMW-lesbrommer (F650) maar weet daarmee wel z'n knietje aan de grond te rijden. Daar dit met 2.20 lichaamslengte uiteraard geen prestatie is blijft het toch poserwaardig voor in 't café. Al enkele jaren regelmatig bij de Tex te vinden.

Nightelf - Tweede wheelyspecialist: Heeft onlangs een CBR600 gekocht na al meerdere motoren versleten te hebben.
judith.jpg


Nuts1960 - Weinig over bekend, lijkt echter wel tot dezelfde "gang" als Skip, Homecin en Broodbakkertje te behoren. Of dit als positief punt genoemd mag worden is nog niet duidelijk.

ONNE 996 - Eeehh, ducati 996 denk ik

Petergpzetje-Rijdt een kawa 1000 gpz getuigt van goede smaak verder weinig over hem bekend.

Prophet:ntb

R6Mouse - Leider Felicitatieteam: Mooie helm hoor. Rijdt inmiddels een grijze R6. T959 na enkele weken al ingeruild, bleek toch te zwaar en te log. Woont boven een kroeg en is sindsdien niet meer gesignaleerd bij de Tex.

Raysnake - Raysnake heeft onlangs zijn ex liefje zijn R1 de deur gewezen.In return kwam zijn nieuwe vlam.Dat deze japanse schone een Sp1 niet graag op een droogje staat word als slok op een borrel vergeven.
Maar of deze liefde van lange duur is.....?
Wij wachten het af.
Zijkant.jpg


Red Dogg - Ntb
Redddogg.jpg


Road Devil - Rijdt een mooie ZX6R en mag daarmee graag Duitsland onveilig maken. "Zullen we ff uitwaaien op de autobahn?"
Ziet er gevaarlijk uit met z'n brede scheiding maar is zeer gezellig en mag dus wel iets vaker komen Texen. Kwam als een van de weinigen op de motor opdraven bij het kartavondje van MF-Oost waardoor het nog enigszins leek op een uitje van motorrijders.
roaddevil.jpg


Robje 1983-Ntb
robje1983.jpg


Rulesy - Op zoek naar een vfr750/800

Sjeesbeest - Topicvervuiler: Plaatst te pas en te onpas links van filmpjes maar is vaak zo enthousiast erover dat we hem dat maar niet al te kwalijk nemen. Eindelijk een keer bij de Tex geweest
sjeesbeest.jpg


Sjoske - Jesus Freak: Ex-VFR rijder die nu ook z'n geliefde gele VTR in de verkoop heeft en weer terug wil naar...je raadt het niet...jawel weer een VFR. Is een handige sleutelaar en altijd bereid iemand bij te staan met raad, daad en Gods woord. Nokkenaskettingspanner vervangen? Vraag het Sjoske...

Skip69 - Voorzitter BMW-elité Twente: Slecht in uw vel, Skip redt u wel. Rijdt een 1200GS maar heeft een Adventure besteld. Supersporttijden zoals met z’n CBR RR lijken vervlogen. Na een klein uitstapje richting Yamaha FZ1 toch weer terug op het duitse nest. Ook vaak te vinden in Oldenzaal met Homecin.
skip.jpg


Snypps - Reedt z’n VTR totall en heeft nu een VFR onder z’n bips. Heeft zich inmiddels bewezen als goed voorrijder in Duitsland.
snypps.jpg


Sparxx - Ducati promotor: Heeft echter een Speed Triple gekocht en praat sindsdien nergens anders meer over. Post graag plaatjes van zijn nieuwe aanwinst (en terecht!) maar heeft hij nog wel recht op de titel Ducati-promotor?
sparxx.jpg


Speedy en Witchpower - Onlangs getrouwd, aangezien MF-Oost niet uitgenodigd was durft men zich hier niet meer te vertonen.

Spool25 - De Glijer: R6 verkocht en komt af en toe nog even koekeloeren hier.

Sieb 1977:ntb en ik wacht op een foto

Swetty - Navigator: Bejaard(st)e MF-Ooster in het bezit van een Italiaans raspaardje. Vaak voorrijder en tevens de rust hemzelve. Heeft z'n Italiaanse raspaardje pas ingeruild voor een nog groter raspaardje, 888; gaat absoluut de trots worden van MF-Oost.
swetty.jpg


Suus-Wederhelft van Sjoske

Tarwetijger - Rotonderidder / overloper: Verhuisd maar nog steeds beroemd vanwege z’n kegelacties op rotondes.

T-Bear - Knuffelbeer: Vermiste boomkweker.

TDM-er:ntb

Tempico - Zendpiraat: Rijdt een HONDA VFR750F RC36,Rijdt momenteel niet meer omdat zijn Honda nog uit elkaar ligt en de winter is al voorbij oh oh dus klaarmaken die fiets.

IMG_00572.jpg


TheDude - Drankaanvoerder: Op z’n naked Suzuki was deze man regelmatig aanwezig bij de Texaco. Tijdje vermist geweest maar heeft internet weer weten te vinden.

TK290766 - BMW-specialist: De tweede bejaarde motorrijder uit dit lijstje. Rijdt een BMW-toerbuffel en is daarmee een vreemde eend binnen dit gezelschap. Naar verluid een erg goede (onder)handelaar dus je zou verwachten dat er wel eens een andere motor zou komen....vooralsnog lijkt alles bij het oude te blijven op motorgebied.

Tommylee - Rijdt een Blade na z'n GPX verkocht te hebben. Doet poging om Arjan z'n status als wheelyking af te pakken.
En vind het helemaal kicken om het circuit op te gaan en kan er niet genoeg van krijgen!
193.jpg


TT-Man - Bevoorradingspost: Inmiddels motorloos en verkast naar de Pruus. Daarmee wel nieuwe verzamelpunt voor ritjes in Duitsland. Wil komend seizoen een nieuwe bike aanschaffen. Wij zijn benieuwd.

Tukker - 16-jarig persoon op een RS50 die er toch een beetje bij wil horen. Verzocht wordt om ‘m gewoon als motorrijder te behandelen, vindt ‘ie leuk.

VFRank - Geheel onbekende anonieme meelezer die wellicht ooit uit z'n schulp durft te kruipen en de communicatiefunctie van dit forum een powerboost weet te geven. Rijdt een Gixxer 1000 K3 en da's natuurlijk ook veel te snel.

VTRbob - N.t.b: VTR1000F. Lang niet meer wat van gehoord.

Wilddam - Heeft zijn supermooie zwarte ZX-12R weggedaan voor een splinternieuwe BMW R1200RT, achja zo op een bepaalde leeftijd kiest men voor comfort. Had echter niets te maken met een megabekeuring die hij had ontvangen....rustig rijden met een ZX-12R lijkt me ook erg lastig.


Wimmels - Berminspecteur / Crashspecialist: Rijdt ZAC op z'n CBR600F. Gespecialeerd in slootduiken en grindstuiteren. Net klaar met school en nu een vaste baan,en rijdt op de weg een vfr 750.
wimmels.jpg


Iemand vergeten? Zegt u het hier.

Smoelenboek: http://www.boomer-rr.nl/index2.htm

Edit: staat u er niet bij maar wil u opgenomen worden dan zegt u het maar.
Edit2: staat u er bij maar schaamt u zich dood, dan zegt u het maar.

Aangezien er vele rellen waren in het voorgaande topic, en dit door bepaalde personen enorm op prijs werd gesteld, maar door de rest niet, dienden er enkele regels opgesteld te worden:

Je bek houden als je niets te melden hebt.
Je bent het altijd met de topicstarter eens.
Topicstarter heeft altijd gelijk.
Niet onnodig zeuren.
Niet het zeikwijf uithangen.
Vóóral niet als je van het mannelijke geslacht bent.
Geen soapgedoe beginnen.
Geen domme betogen houden over competitief gedrag.
Geen moraalridder-gedoe.
Geen slowchat.
Geen fastchat

Dan voor diegene die van nederlandstalige muziek houdt;
Luister mee met twee hele goede vrienden van me op www.radiotwenterand.nl *O*
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan