Nederland Oost topic deel 18

Status
Niet open voor verdere reacties.

margreet

MF veteraan
27 apr 2003
4.161
0

Eentje voor de heren!!Op alfabetische volgorde:

Accelerator - Bezit een prachtige Fireblade Tiger en is op zoek naar spijkerbanden voor onder z'n Fireblade. Laatste tijd weinig van vernomenArjanR1 - Wheely specialist / Ghostrider wannabee: Kleinste menneke van alles, maar compenseert dit ruimschoots door het lawaai dat ie produceert.Dit compensatiegedrag is ook duidelijk zichtbaar in zijn motorkeus. Een ZX10R, zwart met gouden pornovelgen . Berucht door z'n zeer lange wheelie's, zowel staand als zittend. Brengt de naam van motorrijders in gevaar door teveel aso-filmpjes te posten en is dus geen schande voor 'ons' motorrijders.Alqua - Liefste opa van MF oost wat op een geweldige zwarte kawasaki Z1000 rijdt.


BGL - Founder Topic Oost: Echte wannabee wienst meest recente poging tot acceptatie, het kopen van een ZX7R is.


BoomerRR - MIA, AWAL, KIA. POW. You're guess is as good as ours
Ik Wacht op een foto!!!

Bouwvakkertje - Dame in het bezit van een zeer geemancipeerde doch bescheiden CBR 600 uit 88.Broodbakkertje - Vouwde in 2005 z'n CBR600RR vakkundig op waarna deze TL verklaard werd. Aangezien Suzuki niet zijn ding was toch gekozen voor een Triple.
Cathje – Is haar VFR400 aan het opknappen na een hond in tweeën gespleten te hebben. Nam het spelletje Carmageddon iets te serieus. De NC30 wordt gespoten in originele rood-wit-blauwe kleuren. Wordt een heel mooi fietsje als de voortekenen ons niet bedriegen.Om de tijd te doden en het rijden niet volledig te verleren het moedige besluit genomen om een ZXR750 te kopen


C0bra - Rijdt een R1 maar heeft deze nog niet onder controle. Wou eerst een Hayabusa maar dat werd 'm toch afgeraden. Om toch wat meer controle te krijgen heeft ie nu besloten om zijn PK-monster in te ruilen voor een wat minder heftige fiets ala MV augusta
Ik Wacht op een foto!!!!

D. of te wel David:


Dark rider:ntbDe jongrr-Den Duut - Is stampenvoetend weggelopen maar wordt binnen korte tijd wel weer terug verwacht.Di Boettie - Pasgeleden gesignaleerd toen hij op MF zijn zwarte weduwe(maker) probeerde te verkopen.
Ik Wacht op een foto!!!!

Ducaat - De niets voor de mond nemende scooter rijder, die naar het halen van zijn rijbewijs een duc wil gaan temmen.
Ik Wacht op een foto!!!

DutchBlade - Scheurt rond op een zwarte Blade.
Ik Wacht op een foto!!!

Erik GSX R1100 - Hoog tijd voor een nieuwe motor.
Ik Wacht op een foto!!

Erik ZX6R - Lieve Wederhelft van Margreet,Heeft nu een mooie zwarte kawa van 2003 gekocht!foto volgt
Fuzz10 - ÜberPoser: Yamaha-TRX-Poser, houdt niet van het theekransje-niveau en daardoor slechts sporadisch aan het pos(t)en. Leeft zich tegenwoordig voornamelijk uit op het circuit............of zijn vriendinF4 - Enige persoon met een fiets die door iedereen, maar dan ook door iedereen, aanbeden wordt.


Goddess of Fire - Pas net aangemeld maar nu al een van de fanatiekste bezoekers. Heeft net een nieuwe SV650 en is al druk aan het rijden. Heeft ook vrijwel meteen enkele foto's laten zien en werd vrijwel meteen daarna uitgenodigd om samen te gaan toeren....
Ik wacht op een foto!!

Grolsch - Bieraanvoerder: Naar verluid gever van wilde bierfeesten waar "alles" is toegestaan . Enige MF-Oost bierfeest georganiseerd door deze man. Regelmatig in het nieuws door z'n asociale rijgedrag. Brengt motorrijders in een slecht daglicht en dient dan ook geweerd te worden uit dit topic.


Homecin - Geen familie van Skip69 al gaan ze wel graag samen op pad. Standaard zaterdagmiddag houd in dat ze gaan koffieleuten bij een niet nader genoemde motorzaak in Oldenzaal.[email protected] - Touroperator: Sp1-rijder uut Denekamp. Weet dé routes te vinden.[email protected] - met zijn VFR (omschrijving is welkom)Jokertje - Wegpiraat met een voorliefde voor minder cilinders. Toch heeft hij er inmiddels al wel 4, verspreid over een caféracer (twin, merk en type moeten maar geraden worden), KTM LC4 hooliganfiets en een Yama SZR660 (supermono-project) waar we zeer benieuwd naar zijn. Komend seizoen hopen we hem ook voor het eerst bij de Tex te zien.
Ik wacht op een foto!!

JPD_68 - Rijdt met mooi weer een Hornet uit 2003.


Ksborg – 25kW-slachtoffer: Heeft BGL’s status als enige 25kW-slachtoffer overgenomen. Luie student.Lemn8 - Anders dan de naam doet vermoeden beslist geen zuurpruim vrolijke gast die zijn motormaat Road Devil ten alle tijden terzijde staat ook wanneer de nood letterlijk heel hoog is.Verder is tie niet vies van een sprintje,ookal moet hij zich dan soms even excuseren tegenover boze koekblikkers
Lang gezocht maar toch gevonden!
Marcel149 - Super Single Heeft het altijd over zijn liefde voor ééncilinders maar de waarheid is dat hij een tweecilinder niet kan betalen en een viercilinder niet kan bedwingen.Margreet -OnbeschrijvelijkMartian Maniac - Duikelaar: Rijdt na z’n GPX totall gereden te hebben een ZXR750. Studeert in Amsterdam maar blijft toch Tukker. Gaat ook komend seizoen weer veel plezier beleven op zijn groene beauty.


Metalrico:ntb


Motormieke:Murphy - Mysterie rondom deze persoon is nog altijd onopgelost gebleven. Wel is bekend dat hij een vrij recente Blade in z'n bezit heeft en het vlottere motortempo niet schuwt.
Ik wacht op een foto!!

[email protected] - Voorzitter MF-theekransje: Rijdt een armoedige BMW-lesbrommer (F650) maar weet daarmee wel z'n knietje aan de grond te rijden. Daar dit met 2.20 lichaamslengte uiteraard geen prestatie is blijft het toch poserwaardig voor in 't café. Al enkele jaren regelmatig bij de Tex te vinden.
Ik wacht op een foto!!

Nightelf - Tweede wheelyspecialist: Heeft onlangs een CBR600 gekocht na al meerdere motoren versleten te hebben.


Nijlpaard - Jesus Freak: VFR rijder, Is een handige sleutelaar en altijd bereid iemand bij te staan met raad, daad en Gods woord. Nokkenaskettingspanner vervangen? Vraag het Nijlpaard...


Nuts1960 - Weinig over bekend, lijkt echter wel tot dezelfde "gang" als Skip, Homecin en Broodbakkertje te behoren. Of dit als positief punt genoemd mag worden is nog niet duidelijk.
Ik wacht op een foto!!

ONNE 996 - Eeehh, ducati 996 denk ik
Ik wacht op een foto!!

Papearjo:ntb


Petergpzetje-Rijdt een kawa 1000 gpz getuigt van goede smaak verder weinig over hem bekend.
Prophet:ntb
R6Mouse - Leider Felicitatieteam: Mooie helm hoor. Rijdt inmiddels een grijze R6. T959 na enkele weken al ingeruild, bleek toch te zwaar en te log.
Raysnake - Raysnake heeft onlangs zijn ex liefje zijn R1 de deur gewezen.In return kwam zijn nieuwe vlam.Dat deze japanse schone een Sp1 niet graag op een droogje staat word als slok op een borrel vergeven.
Maar of deze liefde van lange duur is.....?
Wij wachten het af.Red Dogg - NtbRoad Devil - Rijdt een mooie ZX6R en mag daarmee graag Duitsland onveilig maken. "Zullen we ff uitwaaien op de autobahn?"
Ziet er gevaarlijk uit met z'n brede scheiding maar is zeer gezellig en mag dus wel iets vaker komen Texen. Kwam als een van de weinigen op de motor opdraven bij het kartavondje van MF-Oost waardoor het nog enigszins leek op een uitje van motorrijders.Robje 1983-NtbRulesy - Is inmiddels eigenaar van een VRF800Sjeesbeest - Topicvervuiler: Plaatst te pas en te onpas links van filmpjes maar is vaak zo enthousiast erover dat we hem dat maar niet al te kwalijk nemen. Eindelijk een keer bij de Tex geweestSkip69 - Voorzitter BMW-elité Twente: Slecht in uw vel, Skip redt u wel. Rijdt een 1200GS maar heeft een Adventure besteld. Supersporttijden zoals met z’n CBR RR lijken vervlogen. Na een klein uitstapje richting Yamaha FZ1 toch weer terug op het duitse nest. Ook vaak te vinden in Oldenzaal met Homecin.


Snypps - Reedt z’n VTR totall en heeft nu een VFR onder z’n bips. Heeft zich inmiddels bewezen als goed voorrijder in Duitsland.Sparxx - Ducati promotor: Heeft echter een Speed Triple gekocht en praat sindsdien nergens anders meer over. Post graag plaatjes van zijn nieuwe aanwinst (en terecht!) maar heeft hij nog wel recht op de titel Ducati-promotor?Speedy en Witchpower - Onlangs getrouwd, aangezien MF-Oost niet uitgenodigd was durft men zich hier niet meer te vertonen.

Spool25 - De Glijer: R6 verkocht en komt af en toe nog even koekeloeren hier.
Ik wacht op een foto!!

Sieb 1977:ntb en Ik wacht op een foto!!!

Swetty - Navigator: Bejaard(st)e MF-Ooster in het bezit van een Italiaans raspaardje. Vaak voorrijder en tevens de rust hemzelve. Heeft z'n Italiaanse raspaardje pas ingeruild voor een nog groter raspaardje, 888; gaat absoluut de trots worden van MF-Oost.Suus-Wederhelft van NijlpaardTarwetijger - Rotonderidder / overloper: Verhuisd maar nog steeds beroemd vanwege z’n kegelacties op rotondes.
Ik wacht op een foto!

T-Bear - Knuffelbeer: Vermiste boomkweker.
Ik wacht op een foto!!

TDM-er:ntb
Ik wacht op een foto!!

Tempico - Zendpiraat: Rijdt een HONDA VFR750F RC36,Rijdt momenteel wel weer want hij heeft hem eindelijk klaarTheDude - Drankaanvoerder: Op z’n naked Suzuki was deze man regelmatig aanwezig bij de Texaco. Tijdje vermist geweest maar heeft internet weer weten te vinden.
Ik wacht op een foto!!

TK290766 - BMW-specialist: De tweede bejaarde motorrijder uit dit lijstje. Rijdt een BMW-toerbuffel en is daarmee een vreemde eend binnen dit gezelschap. Naar verluid een erg goede (onder)handelaar dus je zou verwachten dat er wel eens een andere motor zou komen....vooralsnog lijkt alles bij het oude te blijven op motorgebied.Tommylee - Rijdt een Blade na z'n GPX verkocht te hebben. Doet poging om Arjan z'n status als wheelyking af te pakken.
En vind het helemaal kicken om het circuit op te gaan en kan er niet genoeg van krijgen!TT-Man - Bevoorradingspost: Inmiddels motorloos en verkast naar de Pruus. Daarmee wel nieuwe verzamelpunt voor ritjes in Duitsland. Wil komend seizoen een nieuwe bike aanschaffen. Wij zijn benieuwd.
Ik wacht op een foto!!

Tukker - 16-jarig persoon op een RS50 die er toch een beetje bij wil horen. Verzocht wordt om ‘m gewoon als motorrijder te behandelen, vindt ‘ie leuk.VFRank - Geheel onbekende anonieme meelezer die wellicht ooit uit z'n schulp durft te kruipen en de communicatiefunctie van dit forum een powerboost weet te geven. Rijdt een Gixxer 1000 K3 en da's natuurlijk ook veel te snel.
Ik wacht op een foto!!

VTRbob - N.t.b: VTR1000F. Lang niet meer wat van gehoord.
Ik wacht op een foto!!

Wilddam - Heeft zijn supermooie zwarte ZX-12R weggedaan voor een splinternieuwe BMW R1200RT, achja zo op een bepaalde leeftijd kiest men voor comfort. Had echter niets te maken met een megabekeuring die hij had ontvangen....rustig rijden met een ZX-12R lijkt me ook erg lastig.
Ik wacht op een foto!!


Wimmels - Berminspecteur / Crashspecialist: Rijdt ZAC op z'n CBR600F. Gespecialeerd in slootduiken en grindstuiteren. Net klaar met school en nu een vaste baan,en rijdt op de weg een vfr 750.Iemand vergeten? Zegt u het hier.

Smoelenboek: http://www.boomer-rr.nl/index2.htm

Edit: staat u er niet bij maar wil u opgenomen worden dan zegt u het maar.
Edit2: staat u er bij maar schaamt u zich dood, dan zegt u het maar.

Aangezien er vele rellen waren in het voorgaande topic, en dit door bepaalde personen enorm op prijs werd gesteld, maar door de rest niet, dienden er enkele regels opgesteld te worden:

Je bek houden als je niets te melden hebt.
Je bent het altijd met de topicstarter eens.
Topicstarter heeft altijd gelijk.
Niet onnodig zeuren.
Niet het zeikwijf uithangen.
Vóóral niet als je van het mannelijke geslacht bent.
Geen soapgedoe beginnen.
Geen domme betogen houden over competitief gedrag.
Geen moraalridder-gedoe.
Geen slowchat.
Geen fastchat

Voor een stukje goede nederlandstalige muziek ga naar www.radiotwenterand.com
Zijn twee vrienden van ons *O*
 
Laatst bewerkt:

margreet

MF veteraan
27 apr 2003
4.161
0
Deeltje 18 weer nu ik zal morgen de foto,s weer plaatsen ivm bruiloft vanaaf,ja Raymond ie hebt mie werk bezorgt 8-)
 

Second Identity

MF veteraan
19 mrt 2004
34.586
5
34
Hmm, met het vorige topic hebben we gewoon meer dan een maand gedaan :o ... Da's lang geleden volgens mij dat het zolang duurde _O-
 

tukker

MF veteraan
5 okt 2004
1.411
0
Albergen
Och nee, alweer een nieuwe. Wat gaat het weer hard.

Trouwens deze moet snel vol, zodat we op 10 augustus weer een nieuwe kunnen openen, zodat mijn nieuwe fiets direct op de eerste pagina komt :+ .
 

Second Identity

MF veteraan
19 mrt 2004
34.586
5
34
Och nee, alweer een nieuwe. Wat gaat het weer hard.

Trouwens deze moet snel vol, zodat we op 10 augustus weer een nieuwe kunnen openen, zodat mijn nieuwe fiets direct op de eerste pagina komt :+ .
Aha, je hebt die ene dus gekocht die je hier laatst in 't topic liet zien? :o
 

Homecin

MF veteraan
8 okt 2005
4.902
0
Oldenzaal
Goeinaaf allemaal, in deeltje 18 alweer O-)

Greet weer de klos :? _O-

Ff Saw 2 kijken............laterssssss :W
 
Laatst bewerkt:

Robje1983

Die hard MF'er
5 apr 2006
746
0
Enschede
Goedenavond motorrijdend oost-Nederland,

deel 18 inmiddels, gaat hard.

@ Tukker: Je hebt dus een nieuwe motor gekocht? ( althans voor jou nieuw ) Proficiat in dat geval. Heb je je oude nog kunnen verkopen of heb je die ingeruild?

Nu voetbal kieken.


:W
 
Status
Niet open voor verdere reacties.