Newbie op MotorForum

Liselot

Rookie
28 jul 2011
26
0
34
Almelo
Hallo allemaal!

Nu ik toch wel opschiet met mijn lessen en de motor al klaar staat heb ik toch maar besloten om me aan te melden op het motorforum.

Ik ben zo goed als 26 en ben de gelukkige eigenaar van een kawasaki zephyr 550 uit 1992. Zit iets werk aan, maar ben zelf gelukkig vrij handig met sleutelen :)
Nu alleen nog even doorlesssen en het laatste examen halen. Dan mag ik eindelijk zelf met mijn eigen motor de weg op :)
 

Sloopkogel

Oldtimer-145 PK
Donateur
20 jan 2004
118.575
19.738
70
010
:W Liselot
Succes
met het behalen van je Atje :]
Als je ook een icoon wilt of resizen, even hier vragen.

 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Liselot *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W