NHD - Tip van de dag - Motorrijden

TheAceOfSpades

MF veteraan
23 aug 2002
1.603
0
Vandaag staat er op de Servicepagina van het Noordhollands Dagblad (pagina met Dirkjan/het weer enzo) bij Tip van de dag een stukje over motorrijden:

"Fietsen verleer je nooit, zo luidt het gezegde. Maar hoe zit het met motorrijden? Meer dan een half miljoen Nederlanders die ooit hun motorrijbewijs hebben gehaald, rijden geen motor meer. Om de kennis en handigheid wat op te frissen, organiseert Honda in samenwerking met de ANWB, Uvex helmen en Motosign motorkleding een cursusdag voor heropstappers.

De dag wordt gehouden op het ANWB-test- en trainingscentrum in Lelystad. Deelname kost 99 euro voor het totaalpakket, dus inclusief gebruik van motor en kleding. Een betere manier om met alle nieuwigheidjes kennis te maken is er niet. Info: www.honda.nl of de Honda motorfietsdealer"


Goeie actie! Erg leuk dat er hier aandacht aan wordt geschonken! beetje jammer van de timing denk ik, zo voor de winter..
 

TheAceOfSpades

MF veteraan
23 aug 2002
1.603
0
OK maar ik denk dat als een potentiele heropstapper dit berichtje leest en buiten de vogeltjes hoort fluiten en het zonnetje ziet schijnen dat ie eerder spontaan het motorrijden weer oppakt.. en van de aanbieding gebruikt maakt.
 

Vengeance

MF'er
10 aug 2004
86
0
49
Hoorn
Vind de timing ook wat minder :?
Een hoop motoren gaan nu in de stalling.
Kunnen ze beter vroeg in het voorjaar doen, beetje oefenen op hun motoren :+