Nielsoc stelt zich voor

nielsoc

Rookie
1 aug 2011
3
0
34
Utrecht
Hallo medemotorrijders,

Ik ben Niels Christiaans, 26 jaar, woon in Utrecht en rijd momenteel op een ZXR750 H1 uit 1989.

Deze motor is van een vriend van me en heeft een aantal jaren stil gestaan. Omdat ik de fiets weer rijklaar heb gemaakt en het nodige onderhoud heb gepleegd mag ik er ook fijn op rijden. Goede deal dus!:)

Ik hoop op dit forum een hoop nuttige informatie te vinden (dat zit wel goed heb ik al gezien). En uiteraard vind ik het ook leuk om jullie projecten te bekijken!

Wie weet tot ziens!

Groeten,
Niels
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Niels *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W