Nieuw op het forum geregistreerd maar nog zonder motor

Welke Ducati moet het worden?

 • 900 Superlight

  Stemmen: 0 0,0%
 • 851

  Stemmen: 0 0,0%
 • 888

  Stemmen: 1 100,0%
 • 748

  Stemmen: 0 0,0%
 • 916

  Stemmen: 0 0,0%

 • Totaal aantal stemmen
  1

themenace78

Rookie
17 jul 2011
3
0
41
Vlaardingen
Hallo allemaal :),

Vandaag de moeite genomen om me eens te registreren. Heb al vaak zitten lezen in dit forum.
Heb nu moeders de vrouw zover dat ik eindelijk een motor kan gaan kopen (budget = max 5000). Heb in de begin periode van mijn rijbewijs wel eigen motoren gehad (Zundapp KS175, Honda NS400R, Honda CB550 (2x), Honda CB750KZ), maar op een gegeven moment gestopt met motorrijden vanwege de aanschaf van een eigen huis in me uppie.
Ben nu 33 jaar, gelukkig getrouwd, een prachtige/lieve zoon van 7 maanden en al 4 jaar een buurman die Ducati freak is en ik word gek en/of jaloers ;).
Mag gelukkig af en toe een blokkie om met de ST2 en daarvoor op zijn Monster, maar een eigen motor is toch wel het mooiste ook al zal ik er niet veel meer dan een paar duizend kilometer per jaar op gaan rijden.
Een Ducati zal het zeer waarschijnlijk wel gaan worden, maar het is zo moeilijk kiezen.... de 851 en 888 heb ik altijd al erg mooi gevonden. Maar voor de prijs heb je ook een 748 of 916 en betere beschikbaarheid van onderdelen. Wordt denk ik proefrijden de komende tijd.
Kan gelukkig de motor stallen in de garage van de buurman anders had het hele feest niet door kunnen gaan (geen eigen stalling en niets in de buurt voor zover ik weet).

Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen :]
 

themenace78

Rookie
17 jul 2011
3
0
41
Vlaardingen
Bedankt voor de ontvangst!

Het wordt een Ducati Multistrada DS 1000, uit 2006, van 1e eigenaar en 11.000km gelopen.
Dus totaal iets anders dan ik van plan was.

Op de foto met de originele dempers etc i.v.m keuring. Stond nog op Duits kenteken, maar de verkoper heeft de keuring geregeld. Volgende week NL kenteken, dan nog even proefrijden en dan mee naar Vlaardingen.
Er zit een race Termigoni uitlaat bij, kat vervanger, andere ecu en luchtfilter, dus dat gaat er gelijk weer op. Weten ze in Vlaardingen gelijk dat er een nieuwe Duc is *O*

Dat wordt genieten :9~
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Dennis *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W
 

themenace78

Rookie
17 jul 2011
3
0
41
Vlaardingen
Afgelopen vrijdag de Duc gehaald en staat nu veilig bij de buurman in de garage gestald voor een mooi prijsje. Toch handig zo'n fijne buurman *D
Morgen Scarpa Moto even bellen voor het vervangen van de riemen en kleppen controleren.
Het rijdt heerlijk met een mooie sound (nog met katalysator, maar nu wel de Termigoni's).

Die najaarsrit zet ik in de agenda en zal me melden in het topic.