nieuwe co-rider AvZ

devil's girl

MF'er
21 okt 2003
173
0
Wormerveer
Ik moet dit even kwijt! Ik was eigenlijk de inval co-rider van AvZ. De eigenlijke co-riders van AvZ waren Kim en Anja. Anja werd zwanger en na 1 show met hun mee te hebben gereden stopte ze er tijdelijk mee. Ik werd de inval en heb een stuk of...??? 30 ofzo?, shows meegereden.Anja zou voorlopig niet meer terugkomen. Toen kreeg ik van Arian een heeeeeeeel leuk kadootje voor mijn verjaardag *D .(Ik was gister 10 Augustus jarig) Ik ben nu officieel zijn co-rider!!! Samen met Kim uiteraard. Dus geen inval meer!!!!!! En toen kreeg ik een NOG leuker kadootje!!! Maar daar moeten jullie (volgens Kim en Arian) mijn kont voor in de gaten houden!!! Hahahahahaha. Niet zo moeilijk te raden natuurlijk!! Ik krijg ook m'n naam op m'n motorpak... *D *D *D *D :}
Kim en Arian, onwijs bedankt!!!!!!! Op naar nog veel leuke shows!!!!!!!
 
Okay! Gefeliciteerd! :} *D Dus jullie zijn nu een 'stel'.. :? ;)

full


..en Mini Mistress is dan 'de invalster' :? .. :+
 
gefeliciteerd en piccies denk!!
dr zit niet voor niets zo'n knoppie...http://members.lycos.nl/mellaart/index2.html (<div class="bbImageWrapper js-lbImage" title="homepage.gif" data-src="/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.motor-forum.nl%2Fforum%2Fimages%2Fhomepage.gif&amp;hash=eabca44fed42265335f39c64f336c83e" data-lb-sidebar-href="" data-lb-caption-extra-html="" data-single-image="1"> <img src="/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.motor-forum.nl%2Fforum%2Fimages%2Fhomepage.gif&amp;hash=eabca44fed42265335f39c64f336c83e" data-url="http://www.motor-forum.nl/forum/images/homepage.gif" class="bbImage" data-zoom-target="1" style="" alt="homepage.gif" title="" width="" height="" loading="lazy" /> </div>)

Enne Jolanda gefeliciteerd :)
 
Gefeliciteerd, en is dat het kontje waartegen Kevin Carmichael (Goed geschreefen of niet?) stoppies maakte bij jullie show op Tholen? :+ Of was dat die van Kim?
 
:} :} :} Gefeliciteerd jolanda!!!!!!!! :} :} :} Kom binnenkort weer ff bij jullie langs buurten. Was met je verjaardag in deutchland |(
 
Gefeliciteerd, en is dat het kontje waartegen Kevin Carmichael (Goed geschreefen of niet?) stoppies maakte bij jullie show op Tholen? :+ Of was dat die van Kim?

Hmm, juist toen had je toch die naam (of niet ;) ) moeten kunnen zien staan!

Jo, super om ze een enthousiast topic te zien! kvind het echt altijd erg gezellig om je bij het team te hebben! En euh, werd wel tijd om het officieel te maken toch!
We gaan binnenkort wel ff piccies maken van onze namen, zijn de mannen hier ook weer tevreden! ;)

Tot de 28e!
 
Terug
Bovenaan Onderaan