Nieuwe hyosung comet 650 met volle kuip!

murkel

MF veteraan
15 okt 2002
1.333
5
Rotterdam
Ik heb hier het Rotterdams dagblad liggen en daar staat een artikel over de comet 650 met volle kuip, heb er op MF nog niks over gelezen en kan ook nie zo veel vinden op het www. Iemand anders wel?

Gaaf ding!! :}
 
130184


130185


130187
 
Laatst bewerkt:
geil!!!
Tis een goeie fiets, erg stug en stevig afgeveerd en een lel van een UPSD voorvork, sterk blok met een set cv carbs en std met Diablo's afgeleverd! Zou een leuke circuit bike zijn voor dat geld, 2 jaar fabrieks erbij en je hebt geen(financieel) gezeik!
 
Volgens de divesre motorbladen, kwamen ze nog geen eens zo slecht uit de testen. Het is een nieuw merk, die zich nog een plaats moet veroveren op de motormarkt. En in die motormakt met de 'grote' namen zoals bijv: Yamaha, Honda, Suzuki, BMW, Ducati etc, is het erg moeilijk om daar dan publiek voor te winnen. Maar gezien de prijs, en de diversen testen, zal dit misschien wel lukken ook..

Maar we gaan wel even kijken op de Motorrai natuurlijk.. Ben wel een beetje nieuwsgierig...

Groetjes,

Willi
 
Vooral die halve kuip van die gele vind ik erg mooi :}

Kijken of die los te koop is ( en ik wil nog steeds zo'n puntig onderkuipje voor mijn.................eeehhh, Cora wil nog steeds zo'n puntig onderkuipje voor haar Hyosung ;) )
 
Merk: Hyosung Comet 650R
Product: Nieuw model, leverbaar in 2005.
De 650 R is technisch identiek aan de GT, maar is voorzien van een volledige kuip. Hij valt direct op door zijn modern vormgegeven koplamppartij, met de lampen verticaal boven elkaar geplaatst. Deze sportieve toerfiets wordt aangedreven door de bekende 647, tweecilinder motor, die 58,4 kW levert bij 9000 toeren per minuut. De nieuwe 650R brengt 191 kg op de weegschaal. Met de ho-houders heeft Hyosung rekening gehouden met de verkeersomstandigheden in West-Europa, want stoppen doet de 650R geheel naar behoren, dankzij de dubbele schijfremmen voor en de schijfrem achter.
Nederlandse primeur!
 
Volle kuip vind ik het mooist hoor, rood staat em wel. benieuwd hoedie int zwart zal zijn.
[me]smitjr gaat em zeker bekijken op de RAI![/me]
 
Vooral die halve kuip van die gele vind ik erg mooi :}

Dat is blijkbaar de Comet 650 S....


Merk: Hyosung Comet 650S

Product: Nieuw model, leverbaar in 2005

Hyosung GT 650 S. De GT 650S is met 2 kg iets lichter dan zijn familie-genoot. De gewichtsbesparing komt doordat de S is uitgerust met een sportieve halve kuip. Verder is de S technisch identiek aan de GT en de R.
 
comet-650-S-phare.jpg

comet-650-S-tableau.jpg


Prijs GT R in Frankrijk: 6690 €
Prijs GT S in Frankrijk: 6490 €
 
+25% hier dus.. jammer. Frame zwart spuiten .. akra erop en je hebt een leuke fiets (die bekuipte dus)
 
Ziet er zeker wel mooi uit, maar ik kan niet aan die naam wennen klinkt niet echt robuust, hyosung...
 
Ziet er in het echt ook leuk uit... prijzen die op de Rai vermeld werden:
€ 6190 voor de 650S (topkuip)
€ 6390 voor de 650R (volle kuip)

Stonden nog wel bij Greenib en zoals bekend wordt de holding waar ook Safe onderdeel van is de nieuwe importeur. Kijken of de prijzen zo blijven...
 
dat ziet er gelikt uit hoor. alleen betwijfel ik of voor dit merk veel accesoires kan kopen zoals hugger / uitlaat etc. :?
 
Kijk hier maar eens op voor de nieuwtjes.

http://home.wanadoo.nl/jonker.w/Hyosung%20website.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/home.wanadoo.nl/jonker.w/Hyosung%20website.htm)
 
Terug
Bovenaan Onderaan