olie verbruik xr 250r

jef0611

MF veteraan
28 apr 2006
5.550
4
omgeving leerdam
nou ben ik het nog niet helemaal eens over mn olie!!tijdens het rijden rookthij af en toe een beetje blauw erg?? geen idee.. maar nou vroeg ik me af of er geen boud in het blok zit zodat je kan zien of er genoeg olie in zit want er zit wel een pijl stokje aan mn vul dop maar dat vind k maar niks.. met zoon boud zou je met het bijvullen moeten kunnen zien hoeveel er in moet als daar de lie uit komt moet het goed zijn toch?? kan iemand me hier als je blieft iets meer uitleg over geven want t zit me niet lekker!!
 
Voordat je verkeerde dingen gaat uithalen lijkt het mij verstandig dat je zoiets eerst aanschaft.

full
 
Kun je hiermee uit de voeten:

full


En allemaal te vinden met google........

http://motorcycle.com/mo/mcdirt/xr250.html (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/motorcycle.com/mo/mcdirt/xr250.html)
 
http://crustyquinns.com/tech/Honda_XR250R_Owners_Manual_1983.pdf (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/crustyquinns.com/tech/Honda_XR250R_Owners_Manual_1983.pdf)

blz 25 van het instructieboekje en voor de rest zoek je het maar uit..... |(
 
Ik weet wel wat ie bedoelt met die bout, zoiets zit ook bij koekblikversnellingbakken aan de zijkant van de bak. Die bout draai je eruit en je vult net zoveel olie bij tot het er bij het boutgat uitkomt, dan zit er genoeg in. Maar waarom zou je zoiets nodig hebben als je een peilstok hebt :?
 
Terug
Bovenaan Onderaan