ook maar even voorstellen!

wokkel10

Rookie
23 jun 2011
8
0
Hallo allemaal,

Ik heb me net aangemeld op dit forum en zal me meteen even voorstellen.

Mijn naam is Mark (wokkel10), ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriendin en 2 kindjes in Duiven.

Na jaren van twijfelen ben ik sinds kort begonnen met lessen ( 2 lessen nu) en heb al meteen het motorvirus te pakken ook al heb ik alleen nog maar stapvoets 8jes en rondjes gereden. :$

Ik heb al een tijdje meegekeken hier op het forum vooral de topics over lessen, beginnersvragen enzo en vond het tijd om me nu ook maar eens aan te melden.
gr. Mark
 

Sloopkogel

rnr. 49.06.26.075. blg. A-
In memoriam
20 jan 2004
140.995
102.621
Maassluis
:W Mark
full
Succes
met het behalen van je Atje :]
Als je een icoon wilt of resizen, even hier vragen.
full
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.580
1
Westzaan
Hey Mark *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W
 
Bovenaan Onderaan