Oostenrijk

schevetoren

Die hard MF'er
26 mei 2014
359
118
Eind mei gaan we weer richting Oostenrijk. We komen vanaf motorcamping litlle creed in Duitsland. Van daaruit dus Oostenrijk de grens over. Richting het voralgebergte. Wie weet of je daar goed kan rijden of moeten we een ander gebied van Oostenrijk hebben. Vorig jaar bij Zell am see geweest dus die richting niet. Veder moeten we niet in Zwitserland komen te rijden vanwege de uitlaten en geen e keurmerk ☺. En omdat wij de tentjes achterop de motor hebben zoeken we dus enkele adressen van campings. 👍
 

David_ZZR

MF veteraan
4 mrt 2010
3.967
645
Kaaiendonk
Of je wel in Duitsland en Oostenrijk kan rijden zonder e-keurmerk. Daar bekeuren ze je er net zo hard voor als ze je aanhouden. Oftewel gewoon dempertjes er in of een andere pot er onder schroeven.
 

schevetoren

Die hard MF'er
26 mei 2014
359
118
Het rijden zonder goed gekeurde uitlaten gaat best.(zonder e keur' Gaan ook vaak een weekend naar de Eifel en daar ook nooit problemen mee gehad. Je moet er gewoon om denken als je een dorp of stad binnen rijdt. Het zelfde geldt trouwens voor Oostenrijk..
 

David_ZZR

MF veteraan
4 mrt 2010
3.967
645
Kaaiendonk
Tsja... de mooiste manier om Oostenrijk te zien is mijn inziens van de dolomieten naar Frankrijk middendoor. Dan heb je de mooiste pasjes.
Stelvio, Albula, Furka...
 

downsider

MF veteraan
30 mrt 2008
17.172
5.128
tilburg
Die allemaal niet in Oostenrijk liggen |(

Is slechts op een steenworp afstand :')
Wij bivakkeerden altijd in een appartement in heinfels (sillian,oostenrijk),vanuit daar dagtrips maken de dolomieten in :] ,s'avonds weer terug.

Plockenpass,nassfeld,pordoi(sellamassief) etc
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan