Oproep

Maximum

Banned User
6 sep 2001
5.267
1
Sweet Lake City
Er waren dan niet veel MF'ers, maar toch waren er een aantal! Het heeft op mij diepe indruk gemaakt dat motorrijders dit voor elkaar doen, ondanks dat je Theo niet hebt gekend, toch tijd vrijmaken om aan de wens van een kind tegemoet te komen en een mede-motorrijder en zijn dochter de laatste eer te bewijzen. Onder politiebegeleiding er naartoe rijden met een motor of 15 was toch ook wel indrukwekkend. Uiteindelijk hebben we een "erehaag/ererij" van 20 motoren kunnen vormen. Toen beide kisten langs kwamen hebben alle motorrijders uit eerbetoon achter hun motor gestaan.
Ik hoop dat we Leroy's wens zoveel mogelijk ingevuld hebben.

Sorry voor de personen die bij de verkeerde carpoolplaats stonden, waarschijnlijk ben ik niet helemaal duidelijk geweest. Ik wist ook niet precies waar de carpoolplaats zat.

Nelleke en Leroy, nogmaals heel veel sterkte de komende tijd!


PS: Wim, ik ben Xander
Dan heb ik jou gezien daar, alleen wie was jij dan?
 

Santtu Pikkarainen

MF veteraan
29 okt 2001
4.476
2
48
Ermelo
Dan heb ik jou gezien daar, alleen wie was jij dan?
Yep, wij hebben elkaar gezien! Ik vroeg aan SVBob over de kettingsmeerinstallatie. Ik had een zwart T-shirt met zwarte letters (Paradise Lost) aan.

Ik wist toen overigens nog niet dat je Maximum was.
 
Laatst bewerkt:

Spider

A dirty mind is a joy forever!
Donateur
17 aug 2001
97.246
14
Vlakbij Utrecht
Nelleke: gecondoleerd en heel veel sterkte. Ik hoop dat je veel vrienden en familie om je heen hebt die je kunnen bijstaan in de komende maanden.