Oproken achterband

Oproken versleten band????

 • Cool

  Stemmen: 10 9,6%
 • Onzinnig

  Stemmen: 11 10,6%
 • Slecht voor motor

  Stemmen: 16 15,4%
 • Kinderachtig

  Stemmen: 3 2,9%
 • Gewoon lachen

  Stemmen: 64 61,5%

 • Totaal aantal stemmen
  104

Basjecross

Die hard MF'er
Een paar weken geleden mocht ik heel even de nieuwe GSX van Gixxerscout lenen. Doet hij dus ook niet meer. Want wat is er mooier om een gruwelijk rubberspoor te trekken met een achterband die niet van jou is? Je moet wel op tijd stoppen, want in je enthousiasme kan je wel eens te ver gaan.
Resultaat: band geklapt, kettingbeschermer eraf en overal rubber. Maar toch nog mooie foto's er aan over gehouden. Ik heb alles netjes geregeld voor gixxerscout, dus misschien krijg ik hem volgende keer ook weer mee.
Hier nog wat foto's.
 

PeeJay

MF veteraan
Donateur
13 aug 2001
8.857
6
39
Onder een steen
Mijn vraag is nu: Hebben jullie ook nog foto's of ervaringen met banden oproken? Laat het me weten. Oh ja, binnenkort komt de band van mijn SM er ook aan, maar die mag gixxerscout oproken als tegenprestatie.
Hij gaat burnen met je 1-pitter? Vinden mono's altijd fijn :X
 

Basjecross

Die hard MF'er
Weet ik dat een-pitter dit niet fijn vindt, maar ik zijn spul slopen, dan hij ook bij mij. En mijn voordeel is dat ik zulk spul repareer voor mijn werk. Maakt dus niks uit, is gewoon even 10 minuten lachen. En heel veel verbaasde blikken van voorbijgangers.
 

MarkH

MF veteraan
21 sep 2003
5.413
0
46
Enschede
Vind het eigenlijk gewoon asociaal om een achterband van iemand anders op te roken. Tenzij diegene daar van te voren natuurlijk van op de hoogte is.
 

donnybrasco

MF veteraan
16 jan 2003
6.139
0
44
Amersfoort
www.motor-forum.nl
SP1: Als u banden op wilt roken met een staalordel dient u maximaal in den 1e versnelling te blijven!

SP2: u dient tevens den rechter hand niet te veel brandstof aan den motor te voeren dit i.v.m. evt schade aan den fiets!