Optimate USB lader met accu-beveiliging (nieuw)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Pilz

MF veteraan
22 dec 2013
1.515
510
Soest
Nieuw uit de verpakking. Mag weg omdat ik uiteindelijk een andere lader heb gekozen en het retour zenden naar Ten Kate €6,95 kost.

Met SAE aansluiting.

Vaste prijs €15, verzenden (zonder plastic dan) €4.
20210527_204225.jpg
 
ik heb deze ook en meen /uit mn hoofd te weten dat hij een ontlaad beveiliging heeft dus je trekt niet zomaar je accu leeg, dat hebben niet alle 12volt naar 5 volt usb 'verloopjes'

niet onbelangrijk als je een 6Ah smartphonebatterij met een 9Ah lood accu probeert te vullen ...
 
  • Leuk
Waarderingen: Pilz

volgens Optimate zelf:

De draagbare & compacte SAE naar USB 2400mA lader voor veilig en snel laden van ieder USB-apparaat, inclusief uw telefoon, camera of GPS.​

  • Verbindt met de accukabel met industriestandaard SAE 2-pins connector – Dichting perfect af wanneer gebruikt met OptiMate SAE! !
  • Laadt 1x USB-apparaat met tot 2400mA stroom beschikbaar (of neem een optionele O-110 USB-splitter en laadt 2 apparaten). – De laadstroom past zich aan het aangesloten apparaat aan voor veilig opladen.
  • Creëert een weerbestendige afdichting tegen ingevoerde USB-kabel, of ‘rijveilige’ dopafdichting wanneer niet in gebruik – Zorgenvrij telefoon, camera of GPS laden in ieder weer!
  • Ingebouwde bescherming schakelt USB laden uit & voorkomt dat de LFP (LiFePO4) of AGM (Pb) accu van uw voertuig leegloopt – Start weer op wanneer de motor van het voertuig opstart.
  • Bewaakt en toont de accustatus van het geparkeerde voertuig – Geeft aan dat de accu ‘startklaar’ is met een knipperende led!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan