Origineel Nederlandse KTM GS 250 1976

Buellbloke

MF veteraan
27 jan 2011
5.134
550
TE KOOP:

Mijn origineel, in 1976, Nederlands geleverde KTM GS 250, en dus ook voorzien van origineel Nederlands kenteken van 1976.

Destijds verkrijgbaar als MC en GS, waarbij de MC de cross-uitvoering was en de GS de straatuitvoering, dus met verlichting.

Betreft dus een luchtgekoelde 250, mooiste blok dat door KTM gemaakt is, allemachtige bende herre uit de originele uitlaat, powerband als een lichtschakelaar en remmen die enkel een symbolische functie vervullen.

Wat wil een mens nog meer?

De motor ziet er nog heel erg goed uit, loopt prima, voorzien van nieuwe banden (nou ja, 1 keer door de tuin gereden en twee keer de straat op en neer), nieuwe ketting plus tandwielen, nieuwe benzinekranen en leiding, nieuwe bougie, voorvorkkeeringen zijn helaas lek en moeten vervangen worden, nieuwe zitten er al wel bij.
Op zich een karweitje van niets, tenzij je helemaal geen tijd hebt...zoals hier het geval is.

Veel netter ga je ze niet tegenkomen, tenzij je een compleet gerestaureerd exemplaar koopt, goede investering maar vooral belachelijk leuk speeltje!

Gaat weg in verband met gewijzigde plannen, waardoor ik helaas fysiek ruimte moet maken door o.a. een aantal motoren weg te doen.

Prijs: € 2.850,-

20191101_102932.jpg
 
Bovenaan Onderaan