overlijden/uitvaart Wout Wouters

noodle

Rookie
3 jul 2004
2
0
amsterdam
Hallo allemaal, helaas klopt de berichtgeving, Mijn broertje is op 07 juli om 20.06 in het Vu overleden. Ze konden echt niets meer voor hem doen. Mijn ouders, ik zijn zus, zijn vriendin en zijn vrienden zijn er kapot van. Ik wil iedereen bedanken voor de vele hartverwarmende reakties. Mochten er nog mensen zijn die behoefte hebben om afscheid van hem te nemen; Wout wordt dinsdagmiddag om 15:00u gecremeerd in de Veluwezaal van crematorium Dieren, Imboslaan 6. Wij hebben zijn vrienden gevraagd om ons met de motor te escorteren. Dus evt. belangstellenden vragen wij om indien mogelijk op de motor te komen als laatse eerbetoon aan Wout. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt namens de familie.
 
;( een ongeluk met zeer trieste afloop..

ik wens fam, vrienden, kennisen en degene die daar ook behoefte aan hebben heel veel sterkte.
 
Heel erg veel sterkte toegewenst! Jullie zullen het heel erg nodig gaan hebben.

Jammer genoeg weet ik dat uit eigen ervaring. Mijn broer van 24 was vorig jaar ook overleden na een motorongeluk. Het gaat een zwaar jaar worden voor jullie allen.
Doe het vooral in het begin rustig aan, laat je niet gek maken op je school of werk. Mensen die dit niet mee hebben gemaakt zullen het echt niet snappen. Die denken, dat het met 2 maanden allemaal weer voorbij is en je weer alles kan en je weer volledig overal op kan concentreren.

Sterkte!!!
 
Heel erg veel sterkte toegewenst!
Doe het vooral in het begin rustig aan, laat je niet gek maken op je school of werk. Mensen die dit niet mee hebben gemaakt zullen het echt niet snappen. Die denken, dat het met 2 maanden allemaal weer voorbij is en je weer alles kan en je weer volledig overal op kan concentreren.
Neem echt de tijd om het te verwerken, geef het een plekje in je leven.
Anders blijft het beklemmende gevoel je achtervolgen.
 
Ik wil jou en je familie en kennissen heel veel sterkte wensen de komende tijd! Het is altijd erg jammer (understatement) om tijdens het beoefenen van je hobbie een zwaar ongeluk te krijgen. Heeft je broertje lang ZAC gereden? (klasse F4 toch?). In ieder geval heel veel sterkte...

Een mede ZAC-er
 
Ik weet niet wat er is gebeurd en dat maakt ook eigenlijk niet uit. Ik krijg het er altijd weer koud van en een knoop in mijn buik als ik een bericht als deze lees. Doet je beseffen dat alles vergankelijk is en dat een leuk motorritje op zomaar een mooie zomeravond heel erg kan aflopen.

Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies.
 
Familie, vrienden en alle bekenden van Wout wens ik ontzettend veel sterkte met dit vreselijke verlies. Mijn vriend reed die dag in dezelfde klasse en heeft het van dichtbij gezien. Dat het zo zou aflopen.........ik heb er geen woorden voor.

Groetjes van Desmotukkie en de RacingRups
 
nogmaals sterke en zie jullie dinsdag...zal gehoor geven aan jullie wens...kom op de motor

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/104585/bbf55a07eab4203606c232810994551f (PhotoDeluxe HE 3.GIF)​
 
Terug
Bovenaan Onderaan