Overzicht Streetfighter projecten

Subgedeelte voor betreffende categorie?

 • ja!!

  Stemmen: 151 95,6%
 • liever niet

  Stemmen: 3 1,9%
 • geen mening

  Stemmen: 2 1,3%
 • wel mening geen argument

  Stemmen: 2 1,3%

 • Totaal aantal stemmers
  158
1 mrt 2013
7
0
30
Marum
Hallo mensen,

Ben nieuw hier, zal mij dus even voorstellen.
Jurrian Miedema, Woon in marum gek op beunen en ja wat moet ik meer zeggen!
Vorig jaar heb een vtr1000f gekocht als eerste bike. Na meerdere testritjes op andere twee cilinders voor de vtr gekozen.
Lekker op rond getoured, kon het alleen niet laten om er met mijn handen van af te blijven afgelopen winter. Nou dit zo goed als klaar is dacht ik wel eens tijd te hebben om het forum door te lezen/ bij te houden. :] [afbeelding]
oud met standaard dempers
[afbeelding]
[afbeelding]
 

Ivan

MF veteraan
22 dec 2003
9.639
12
waardeer de toevoegingen zeker maar wil het wel proberen bij streetfighter projecten te houden al blijft dat een lastig onderscheid en wil zeker niemand tegen de schenen trappen met een ander prachtig project :)
 

JFJ

MF veteraan
7 okt 2011
15.799
3
42
Bezoek Site
Veel café racer projecten (waaronder mijn Voxan) Zoeken hun heil bij de streetfighters, omdat er veel meer zelf/verbouw talent zit. Daar horen zij naar mijn menig ook bij. Misschien topic titeltje iets aanpassen?
 
Laatst bewerkt:

Ivan

MF veteraan
22 dec 2003
9.639
12
idee is goed maar omdat we wel in de streetfighter rubriek zitten onderstaand verzoek zojuist ingediend:"

beste,

zou de topictitel van dit sticky gewijzigd kunnen worden in:


"Overzicht Streetfighter projecten:"


Mijn dank is groot.

Met vriendelijke groet,

Ivan


edit: denk zelf niet al te kritisch te wezen met een verdwaalde caferacer ofzo maar sport of offraod project lijkt me hier niet op zn plaats. blijft lastig en wie ben ik om zo te oordelen maar probeer er als beheerder van de startpost maar het beste van te maken :?
 
Laatst bewerkt:

Ivan

MF veteraan
22 dec 2003
9.639
12
Dan haal je juist de café racer toevoeging weg, wat ik jammer vind..
ik snap je wel maar bij sport zitten ook práchtige projecten zoals van mjworks die zn eigen fiets bedenkt en bouwt waar menig streetfighter bouwer met enkel een kapje en ander zitje nog een puntje aan kan zuigen. bij offroad staan ook geweldige supermotards aluframe met cr500 blok maar het forum is nu eenmaal opgebouwd in rubrieken en subrubrieken. zodoende lijkt het mij logisch om bovenaan de rubriek streetfighters een overzicht daarvan te hebben met eventueel een paar verdwaalde projecten ipv een overzicht van álle eigenbouw topics van het hele forum, dan zouden bepaalde chopper projecten er ook bij kunnen en wordt het geheel erg onoverzichtelijk me dunkt ;)