Overzicht van verbeteringen augustus 2011

Pierre

Developer
Donateur
6 sep 2005
4.957
0
Friesland
www.motormedia.nl
Zo af en toe willen we jullie op de hoogte brengen van actuele ontwikkelingen. Nadat we eerder een overzicht gaven van verwachte verbeteringen voor Motorshopper, gevolgt door een overzicht van gemaakte verbeteringen voor alle sites wordt het weer tijd voor een nieuw overzichtje. Dit keer die van de grootste verbeteringen van Motorshopper in het afgelopen half jaar.

Zakelijke advertenties

Behalve particuliere advertenties kun je sinds kort ook zakelijke advertenties vinden op Motorshopper. Een groter aanbod betekend dat je nog sneller je ideale motor kunt vinden. En het aantal motorbedrijven zal alleen maar blijven groeien.

De advertenties worden automatisch bijgewerkt, zo heb je altijd toegang tot in het actuele aanbod.

Recensies

Inmiddels staan er meer dan 400 recensies op Motorshopper. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, en we hopen dat dit aantal snel zal groeien.

Een van de grootste toevoegingen van het afgelopen half jaar was de start van redactionele recensies, met als eerste de introductie van de Suzuki GSX-R 750.

Recensies waarderen

Het is mogelijk geworden om aan te geven of een recensie nuttig was voor jou. Op deze manier kunnen kwalitatief goede recensies extra onder de aandacht worden gebracht en kun je nog beter een mening vormen.

Zoeken in je eigen omgeving

Eerder hadden we al aangekondigd dat het mogelijk is om op Motorshopper zoeken in je omgeving. Handig als je alleen advertenties in je buurt wilt vinden.

Snel kiezen

Als je op zoek bent naar een motor en snel een merk en model wilt selecteren kan je nu gebruik maken van de optie 'Snel kiezen'.Zoeken in popup

Nadat je hebt gekozen voor bijvoorbeeld 'Toon alle modellen...' kon het lastig zijn om het juiste model te vinden. Je kan nu eenvoudig zoeken in het overzicht door je model in te typen.


Dit werkt natuurlijk ook voor andere criteria.

Foto's uploaden

Het toevoegen van foto's aan een advertentie is versimpeld. Je kan nu in een keer een aantal foto's selecteren die je wilt toevoegen. Ook kan je meteen je foto's sorteren, roteren en uitsnijden. Problemen met upload limieten zouden nu tot het verleden moeten horen.

Aantal kenmerken ingekort

Tijdens het zoeken naar een advertentie of recensie is het aantal modellen etc. sterk ingekort. Er worden nu alleen maar modellen getoond waar advertenties voor zijn, zo kan je nog sneller het juiste model vinden.

Veel plezier,

duderuud, Bananeman en Pierre