(.pdf) f650 accesoires folder

Matth

Rookie
1 mei 2004
19
0
Weet iemand een link naar een website waarop de officiële BMW accesoires folder staat van de F650 (oude type) ?
 
Sommige BMW dealers hebben 'm gewoon nog en kunnen je ook vertellen wat de diverse accesoires kosten. De topkoffer kost ongeveer 180 euro met sloten (is dan wel een zeer degelijk topkoffer en niet zo'n plastiek wiebelding) Waterdicht (uitgetest ;) ) en er past één helm in.

Ik moet 'm ook nog ergens hebben liggen. Heb alleen vandaag opgeruimd en kan 'm dus niet vinden ;) Maar als ik 'm vind, dan leg ik 'm wel onder de scanner.
 
Ow laat maar. *D Ik bedacht me opeens dat ik nog een BMW motor en accessoires en-kleding cdrom had liggen uit 1996.

bmwcd.jpg
 
Nee. Op deze cdrom staat genoeg van wat er allemaal te leveren valt voor bijna alle BMWees. Met artikelnummer.
Ben me een beetje aan het orriënteren enzo....
Even voor de duidelijkheid: ik heb geen motor (nog) maar wil op korte termijn er wel weer 1 kopen. Mijn voorkeur gaat uit naar een f650...
 
Zodra je idd een Funduro koopt en opzoek gaat naar een topkoffer: mail me dan ff (mail staat in profiel).
Over een week wordt mijn nieuwe Dakar afgeleverd en daar heb ik ook een topkoffer op (oude paste helaas niet op de nieuwe; andere bodemplaat). Ik moet er nog over nadenken, maar wellicht dat ik anders mijn 'oude' verkoop (oud als in: nog geen jaar geleden nieuw gekocht).
 
Oké thanks iig. :}

Ik zag op de site van de Jong in Alphen een mooie zwarte. Maar voor deze 1996'er funduro met 50946 km vroeg hij nog 4350 euries. Misschien dat ik morgen ff gaat kijken daar. Wellicht valt er nog wat te pingelen over de prijs. (keb tenslotte niets in te ruilen)

http://dejongalphen.intermix2.nl/order/item_info.asp?itemcode=MV47XD (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/dejongalphen.intermix2.nl/order/item_info.asp?itemcode=MV47XD)
 
Even goed nalopen en let even op de achterveer/demper. Hij mag niet zweten, vettigheid bij het onderste bevestigingspunt van de veerpoot (=lek) en de hydraulische veervoorspanning (knop zit links) mag niet maximaal staan om fatsoenlijk te veren (niet te slap).

De prijs zit aan de bovenkant van wat ik redelijk vindt voor zo'n Funduro (mede gezien de km-stand). Zo te zien is het wel een fraai exemplaar. Ik heb zelf een rood/zwarte en daar struikel je dus over ;)

Volgens mij moet je zonder inruil op 4000 kunnen uitkomen (komen dan vaak wel weer afleveringskosten bij) en praat de korting zoveel mogelijk naar accesoires ;) (b.v. slot e.d.)
 
Terug
Bovenaan Onderaan