Perfectioneren van Husqvarna Supermotard

fokky.

MF veteraan
13 mrt 2004
1.610
0
Ik ben zo benieuwd naar de resultaten(zowel geluid als prestaties) van mn 180 ipv 138 hoofdsproeier in combinatie met, hogecompressie zuiger, opengewerkte sportluchtfilter en open dempers/uitlaten :9~

Wordt vervolgd *D

Dat wordt kwijlen :9~
 

Zot

De botte fuckman
28 mei 2002
39.264
3.539
Nooit meer zand zien |(

Een SM is om te raggen. Tis geen chopper.
 

Priller

MF veteraan
27 aug 2002
1.521
0
Vorige week ben ik erachter gekomen dat er een 138 hoofdsproeier in mn carb zit terwijl er een 160/165 in behoort te zitten. Het was mij niet mogelijk om op t gas een wheelie te maken, terwijl dit wel moet kunnen. Deze wordt uiteraard vervangen wanneer ik mn blok ga ophalen. Maar omdat ik nu ook mn demper en luchtfilter heb opengemaakt, gaat er waarschijnlijk een 180 sproeier in.

Hier een fototje met 1 van m'n dempers voordat ie 'open' wordt gemaakt.
(Afbeelding)
Hierin zit nu 1 lange geperforeerde 1mm gaatjes buis, van begin tot einde in vast gelast. Deze is volledig omgeven door een 4-tal pakken staalwol van de Gamma.

Kosten staalwol: 10 euro
Kosten dempers lassen + materiaal: gratis :}

Staalwol van de gamma in je uitlaat? Koop maar vast echte dempingswol want na 2 ritjes is je gammawol verbrand. En het mooie van een supermotard is dat je er ook off-road mee kunt, anders had je beter een wegracer kunnen kopen.
 

Priller

MF veteraan
27 aug 2002
1.521
0
ik heb al eens eerder staalwol in mn uitlaat gehad en dat is gewoon goed gegaan. :) Mocht het nu zo zijn dat t bij deze niet zou werken, dan kan ik idd altijd ff de tepel eraf schroeven en normale dempingswol instouwen. Maar ik was nou eenmaal in de gamma, en dacht; 'ach, why not'.
Tja als dat bij jou zo makkelijk gaat. Mijn dop van mijn FP demper gaat altijd geweldig vast zitten waardoor het afhalen altijd langer duurt dan gehoopt, ook wordt ie er niet mooier van en kan ik mijn tijd beter besteden. Een zakje echte dempingswol kost 30 euro en gaat 10 maal langer mee. Vraag maar eens aan de specialisten.

Hoor wat je zegt; 'anders had je beter een weggracer kunnen kopen'
Ik wil gewoon keiharde fun tot de 120 km/uur, en dat op de weg.
Stel ik koop een racer en ik rijd hierop niet harder dan 200, dan zul jij opzekers met 'de opmerking' komen van; dan kun je beter een toermotor kopen :?
Dan koop ik ineens een toermotor, dan vindt jij dat ik daarmee te weinig mee 'toer'. Week daarna koop ik dan maar een chopper, dan zeg jij; beter rij je dat lelijke ding in de gracht' Dan zou ik het weer wel met je eens zijn ;)

Doe ermee wat je wilt maar ik een kleine aversie tegen SM - rijders die hun brommer uit alle macht in showroom conditie trachten te houden en ondertussen alle fun missen.
 

Duderuud

Admin
Crew
19 mei 2001
31.588
1.537
De Betuwe
Tnx, leuk.
Welke cr?
die van je buurlongen is toch al gedaan.. of ligt ie sinds dat kleine wheelie ongelukje nu half uit elkaar.. neej toch?
Of ga je die cr van Bon kopen?

Nee, een andere goede vriend van me heeft een CR gekocht (originele crosser) en die compleet verbouwd. Echt álles is gedaan...
 

BSM2

MF veteraan
22 jun 2002
4.970
4
-
ik ben zeer benieuwd naar het eind resultaat, en een mat zwart frame vind ik altijd nog uber g**l :)
 
Bovenaan Onderaan