Peter van den Berk tekent bij Aprilia!

KEMCO

Die hard MF'er
21 sep 2007
830
0
Gemert, Nederland
Peter van den Berk tekent bij Aprilia!

Mill - Peter van den Berk heeft een tweejarig contract getekend met Mototricolore, de Nederlandse Aprilia importeur, voor het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Supermoto. De 24-jarige rijder zal op een Aprilia SXV Thierry van den Bosch Replica gaan uitkomen in het uit maarliefst dertien wedstrijden bestaande kampioenschap. De snelle Limburger zal ook tijdens diverse wedstrijden van het Belgische kampioenschap in actie komen.

Foto-MC6PGRMJ.jpg


Herstel
In 2006 werd de rijder uit Heerlen tweede in het Nederlands kampioenschap, het afgelopen seizoen verliep niet naar wens voor Van den Berk. Tijdens de derde wedstrijd van het kampioenschap in Nijverdal ging hij tijdens de tijdtraining hard onderuit en brak zijn pols. Het gehele seizoen 2007 viel vervolgens in het water, er was een korte terug keer op de machine maar deze rente bleek later te vroeg. De pols is inmiddels helemaal hersteld en deze winter rijdt de voormalig crosser probleemloos mee tijdens de Spa Bikerschallenge. Een wintercompetitie die al twee keer werd gewonnen door de zeer gemotiveerde elektromonteur.

Volgende wedstrijd
Het KNMV Open Nederlands Kampioenschap begint op zaterdag 22 maart in het Zeeuwse Westkappele waar voor de eerste keer een KNMV wedstrijd verreden zal gaan worden.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Mototricolore

PERSBERICHT
Startpagina - Kemco Sports PR | Motorcross | Supermoto | MX | Gemert - Management
 
Bovenaan Onderaan