Pim Fortuyn , begeleid door motorstoet , wie ..

Status
Niet open voor verdere reacties.
22 okt 2001
178
0
Gaat mee rijden met de stoet , ik zit nog te twijfelen .
Ik hoop dat de opkomst groot is , om 18:00 verzamelen bij Telstar-trapveld in IJmuiden.
om 20:00 ongeveer vertrekken , verwachte opkomst ?
geen idee , het gokje van de politie : 10 tot 1000 man 8-)

Wie gaat er mee?

de rit
Westerveld(begraafplaats) , driehuizerkerkweg,waterloolaan,Minister van houtenlaan , pontplein , stationsweg , parkweg , richting a22 en a9.
 
Alvast een waarschuwing, bij de eerste op of aanmerking hierover/flamewar gaat ie op slot...dus alleen zeggen DAT je meegaat...geen geouwehoer verder...danku...
 
Is dat vandaag????

Morgen...dan wordt Pim herbegraven in Italië

Verder sluit ik me aan bij Porky...Me hele familie zowat ligt op Westerveld + Pim erbij en gaat dus geen veilige rit worden waar ik me hoofd bij heb als ik al zou gaan.
 
Tnx LCB, Ik hoor dit nu voor het eerst namelijk...

Is er ook een site met meer info hierover??? TIA!

publicatie: 2002-07-17

Duizenden motoren vergezellen Fortuyn vanuit Driehuis

Driehuis – De kist van Pim Fortuyn wordt vrijdag tijdens zijn rit naar Rotterdam geëscorteerd door duizenden motorrijders. Het idee komt van een motorfanaat die collega’s uit het hele land oproept mee te doen met het escorte.


De familie van Fortuyn heeft ingestemd met het plan, maar stelt als voorwaarde dat de openbare orde niet wordt verstoord. De motorrijders verzamelen zich vrijdagavond vanaf zes uur voor stadion Schoonberg in Velsen, het thuisdecor van Stormvogels Telstar. Het stadion ligt op een loopafstand van begraafplaats Westerveld in Driehuis. Vanaf acht uur vertrekt de rouwstoet naar Rotterdam. Daar wordt de kist met het ontzielde lichaam van de vermoorde politicus overgevlogen naar Italië.
 
bored.gif
 
Neu, niet zo'n behoefte. Als het nou iemand van het forum was of een vriend. Geloof niet dat Pim zo'n fanatieke motorrijder was......
 
Jullie zitten alleen maar te reageren om te zeiken,niet of je wel of niet mee gaat.
Laat die wel of geen goede man toch "rusten".
Geef anders eens een seintje als het met jullie vader zover is,dan ga ik is ff zeiken...... :r
Niet dat het mijn vader was,maar het deed me wel wat!
 
Jullie zitten alleen maar te reageren om te zeiken,niet of je wel of niet mee gaat.
Laat die wel of geen goede man toch "rusten".
Geef anders eens een seintje als het met jullie vader zover is,dan ga ik is ff zeiken...... :r
Niet dat het mijn vader was,maar het deed me wel wat!

Het gaat mij niet over het zeiken maar over het principe. Het maakt mij niet uit wie overleden is, het gaat mij om het feit dat de beste man voor zover ik weet niks met motorrijden te maken had. Als hij nu echt iets voor motorrijders betekend had dan mag iedere motorrijder van mij meerijden. Waar houdt het op? Krijgen we na die stoet motoren ook nog een rij vrachtwagens, taxi's, srv-wagens, etc.
 
Een ieder is natuurlijk vrij om te gaan of niet en ze mening erover te geven.

Er is een motorrijder geweest die dit plan heeft opgevat ter ere van Pim en respecteer dat.
Om te gaan roepen ben je besodemieterd en wat hebben Pim en motoren met elkaar te maken doet niet echt ter zake vindt ik.

Een viaduct op de A9 heeft ook niks met Pim te maken, maar ook daar zullen weer veel mensen op staan denk ik, evenals tijdens de "eerste begravenis".

Pim valt niet onder "elke hype" ben ik verder van mening. En al was dat wel zo...respecteer dat er mensen zijn die wel iets op poten willen zetten.

Niet zo heel lang geleden was er een stoet motorrijders voor die verongelukte jongen uit Zwolle. Daar heb ik niet zulke reacties gelezen |(
Dat was een motorrijder oké!!!

Edit:
Over mediacircus...
De familie heeft heel duidelijk bepaalde standpunten gegeven. Ook over media tijdens plechtigheid!!!
Dingen hou je moeilijk tegen denk ik als iemand een naam heeft neergezet.
 
Ik snap heel goed dat die motorrijders een stoet willen vormen, ze willen nou eenmaal hun verdriet over zijn dood laten blijken. Laat ze hun gang gaan, je hoeft niet mee te doen. Doe ik ook niet, heb m'n Gixxer nog niet. ;)

Waar ik wel onpasselijk van word is de live uitzending van zijn herbergrafenis. Sfeervol gefilmd met 40 camera's vanuit alle mogelijke oogpunten tot in de kist aan toe, ongetwijfeld van gevoelig commentaar voorzien door Hans Kraay Jr. of een andere malloot. Beleef het mee, morgenavond op onze nationale campingzender SBS6.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan