Plaats hier je feedback over Motorshopper

Status
Niet open voor verdere reacties.

Bananeman

Admin
Crew
In dit subforum kun je je feedback m.b.t. Motorshopper plaatsen.

Het gaat dan om feedback die betrekking heeft op de site zelf en dus niet op de inhoud van advertenties en recensies die andere bezoekers hebben geplaatst.

Motorshopper is gemaakt voor alle motorrijders in Nederland. We hebben ons best gedaan de site zo eenvoudig en prettig in het gebruik als mogelijk te maken. Zonder twijfel zullen jullie als gebruikers zaken tegenkomen die beter zouden kunnen. Dat horen we graag!

Ook ideeën om de site uit te breiden (zowel kleine als grote aanpassingen) zijn welkom. Ons doel is om Motorshopper tot de site te maken waar je alles voor en over je motor kunt vinden, de startpagina wanneer je op zoek bent naar een motor of iets voor je motor. Dat kan alleen maar als jullie ons vertellen wat jullie graag willen zien op de site en er mee willen kunnen doen.

En bugs, tja... die zijn helaas onvermijdelijk ;) Ook die kun je hier plaatsen mocht je er onverhoopt één hebben ontdekt.

Je mag een eigen topic aanmaken met daarin je feedback. Wij lezen de topics in dit subforum regelmatig door en zullen reageren waar nodig en mogelijk!


Pierre - Duderuud - Bananeman
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.