Posts verdwijnen

zut

MF veteraan
11 jun 2001
2.160
0
Achterhoek
Ik heb nu al meerdere keren geprobeerd een nieuw topic te starten. Na het indrukken van het \"posten\" button. Mag ik weer opnieuw beginnen want post is verdwenen :(
 

Ryser

MF veteraan
11 dec 2001
1.507
0
Goor
vreemd. Ik heb vanochtend nog een nieuw topic aangemaakt en had daarmee geen enkel probleem.

enne...deze is toch ook gelukt :?
 

zut

MF veteraan
11 jun 2001
2.160
0
Achterhoek
Dit topic werkte ook meteen wel goed. 5 minuten eerder wilde ik echter mijn laptop door het raam gooien ndat mijn tekst voor de derde keer verdween.
 

Mr Hornet

MF veteraan
11 dec 2001
1.429
0
heb ik ook al last van .... niet tot 3x toe op de knop posten gedrukt en elke keer kreeg ik weer een leeg scherm :( :( :( :(
 

Duderuud

Admin
Crew
19 mei 2001
31.329
1.082
Zolderkamer
Vaag hoor, ik heb nergens problemen mee gehad.

Ik zal het navragen bij Jeroen de sysadmin, of hij een idee heeft.
 

LCB

MF veteraan
14 dec 2001
9.591
1
Niet echt origineel meer maar:

Vanmiddag had ik het een paar keer met een reply posten. Ook zomaar foetsie weg.
Gelukkig geen heel verhaal waar ik weleens een handje van heb. Maar kon het niet opbrengen om nog een keer te proberen. Nu gaat het wel goed.

(En ga ik ook maar weer door haha)
 

BYM

MF veteraan
19 mei 2001
2.368
0
Zaan-city
[behulpzame modus]

Ik heb dit ook wel eens gehad, en wat ik meestal doe voordat ik op posten klik is even CTRL-A en vervolgens CTRL-C.
Nu zit alles in je geheugen en gaat het fout dan CTRL-V je gewoon in een nieuw bericht :)

[/behulpzame modus]
 

Revolution

MF veteraan
2 jun 2001
16.917
1
Ik had dat probleem nu ook vanavond, heel erg vaag.

Een stuk tekst posten lukte absoluut niet, kreeg steeds weer een leeg replyvenster na het submitten, toen ik daarna het woord \'test\' postte, toen ging het wel goed. Daarna die post editen en mijn originele post erin kopieren en submitten ging wel weer goed. Heel vreemd. :?
 

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.152
2
Dat is hetzelfde probleem wat ik altijd om me werk heb sinds we zijn overgegaan op dit type lay-out een paar maanden geleden.

Heb het er toen ook al met jouw over gehad, Ruud.

Echter tegenwoordig niet zo groot probleem meer ivm drukte op me werk.
 

Dinky Toy

MF veteraan
2 nov 2001
6.094
0
[behulpzame modus]

Ik heb dit ook wel eens gehad, en wat ik meestal doe voordat ik op posten klik is even CTRL-A en vervolgens CTRL-C.
Nu zit alles in je geheugen en gaat het fout dan CTRL-V je gewoon in een nieuw bericht :)

[/behulpzame modus]
idd sommige mensen snappen het gewoon :)
 

Duderuud

Admin
Crew
19 mei 2001
31.329
1.082
Zolderkamer
Hij belde er al over ja....het rare is dat ik er dus nog nooit last van heb gehad, ook niet met een test-account met gewone gebruikers-rechten...

Ik blijf zoeken...
 

Johnv

MF veteraan
3 jun 2001
4.412
1
Leerdam
krijg als in WIWTD ...wanneer naar nurnberg nord...

Alleen bovenste stukje te zien ....waar motorforum.nl staat
 
Bovenaan