Prachtige zwarte Suzuki SV 1000 N met 2000 km

3 jan 2005
222
0
Gent
Te koop: prachtige zwarte Suzuki SV 1000 N met slechts 2000 km uit België. Model 2003, ingeschreven 2005. Geen woon-werkverkeer, is slechts tweede hobby.
Weg wegens verlies fotomateriaal (eerste hobby) na autoinbraak. Deze verkoop moet me in staat stellen om terug min of meer deftig fotomateriaal aan te kopen.
De opties: tri-oval sportuitlaten, tre, crashpads, olie- en waterradiatorcover kleine witte pinkers, wit achterlicht, angle can mod, duocover, crashpads, gepolierde en gespoten velgen, klein windscherm, carbon voorspatbord, stuurgewichten. Suz garantie loopt nog.


hier enkele foto's

1zvyh39.jpg


1zvyjv6.jpg


Prijs 6000 ipv 6500 euro: locatie Gent België.
GSM OO32494/153.999 (uit Nederland), 0494/153.999 (uit België)
email deai@scarlet.be
 
Laatst bewerkt:
Ik zou even een goeie foto maken van de motor. Deze foto is zeker mooi O-) maar laat weinig van de motor zien :9
 
Op dit moment is dit nogal moeilijk daar mijn fotomateriaal (body, converter, 4lenzen, imagetank, filters, flitser,...) dus gestolen is. Ik probeer ééntje te bemachtigen bij een vriend.
 
Als aanmoediging voor de snelle beslisser. Zaterdag starten de Gentse Feesten. Kom af, maak een testrit, koop hem en je mag blijven slapen bij mij en je krijgt wat zakgeld om een goed te feesten op je aankoop!
Nu kun je toch niet meer twijfelen!
 
Aangezien ik niet de mooiste ben heb ik dat niet. Morgen heb ik wel een cameraatje van een maat. Hou U maar vast! Ben gekend als de blanke Japanner
 
Bon, heb dus een kodakske gehad maar niet de software om ze op de laptop te zetten. Dus voorlopig geen gewone foto's.
Heb wel 2 modelfoto's die ik gemaakt heb met een modelkoppelke gevonden.

1zyio15.jpg


1zyipt2.jpg
 
Bon, heb dus een kodakske gehad maar niet de software om ze op de laptop te zetten. Dus voorlopig geen gewone foto's.
Heb wel 2 modelfoto's die ik gemaakt heb met een modelkoppelke gevonden.

http://i1.tinypic.com/1zyio15.jpg ((Afbeelding))

http://i1.tinypic.com/1zyipt2.jpg ((Afbeelding))
Beetje jong, maar ziet er rijdbaar uit. :9 :+

Ontopic: succes met de verkoop. ;)
 
A ja, ze heeft haar voet op de crashpad, je ziet de gepolierde en gespoten velgen, let op het monozitje, de uitlaten, de andere stuurgewichten, dekorte nummerplaathouder, de kleine pinkertjes,...
 
BTW, hier heb ik niet zoveel posts op mijn naam, enkel in het begin poste ik in het SVtopic, daarna ben ik geswitched naar http://www.svriders.be (www.svriders.be) . daar vind je onder de zelfde handle mijn posts.
Als deel van de reden van ddee weinig km, vorige zomer weinig kunnen rijden daar ik mijn onderbeen zwaar verbrand had aan de originele uitlaten, met deze die eronder zitten kan dit niet meer gebeuren
 
Men heeft de ontbrekende schakel gebracht, hier wat pics van de achterkant. Dus geen storende stickers meer,(zijkant en achterkant), geen taartschep meer, wit achterlicht, witte kleine pinkers (dus weg kakafonie aan kleuren, rood, en oranje weg nu puur zwart, wit en chroom), monozit (duozit en handgreep meegeleverd natuurlijk), tri-oval uitlaten (machtige sound), gepolierde en gespoten velgen.
Geef toe, toch een schoon achterkantje hé

1zyvwk9.jpg


1zywhtg.jpg


1zywin9.jpg


1zywj6u.jpg


1zywl6t.jpg


1zywln9.jpg
 
Sorry mate, uitlaten niet apart tenzij de koper ze niet moet hebben en bvb een lagere prijs wil betalen, zijn van MTC, is een ex van Blueflame dit is hun webadres http://www.mtcexhausts.com/index2.html (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.mtcexhausts.com/index2.html). Na mijn advies heeft er nog een lid van svriders die gekocht (wel dualports) en is er ook héél tevreden over. Weet er iemand waar ik een geluidsfragment kan hosten?
Foto's van de hele motor en de voorkant ed komen vandaag, morgen,... . Gaan mijn subtiele kickjes worden. Geef toe, de achterkant is al lekker hé
 
Helaba, vergeet niet dat ik die ferm tegen mijn goesting verkoop. Als ik die smeerlap ooit kan te pakken krijgen die in mijn auto ingebroken heeft gaan we heel "old school KR" doen. Dus mss is het wel mijn taktiek om met onduidelijke foto's op een Nederlandse site die moto niet verkocht te krijgen. O-)
Bon een paar normale foto's dan, how boring :)

2004l8w.jpg


2004lsm.jpg


2004lyg.jpg



Nog verzoekjes?
 
Terug
Bovenaan Onderaan