Racewereld in aktie

3 nov 2002
12
0
Assen
Racewereld in actie voor Harry Haddering!

De motorsport kan niet zonder Harry en Harry kan niet zonder de motorsport. Maar de afgelopen weken hebben we hem bij een aantal evenementen node moeten missen omdat geschikt vervoer niet voorhanden of onbetaalbaar was. En daar wil de stichting ‘Vrienden van Harry’ verandering in brengen. Door diverse acties wil men een voertuig aanschaffen waarmee Harry naar de evenementen vervoerd kan worden.

De eerste actie start reeds as. zondag bij de Rizla Racing Day. Dankzij de medewerking van Lee van Dam Promotions kunnen er tijdens dit prachtige motor- en autosportfestijn op het rennerskwartier en achter de hoofdtribune kramen geplaatst worden. De kramen zijn herkenbaar aan het oranje Racesport spandoek dat u niet kunt missen. Bij de kramen worden loten á 5 euro verkocht. Diverse toppers uit de Supersport als Barry Veneman, Jarno Jansen, Ron van Steenbergen, Jan Hanson, René Winkel, Michel van Kleef, Bas Winkel, Allard Kerkhoven, Arie Vos, Mile Pajic, Swen Ahnendorp en Arno Visscher, hebben hun spontane hulp aangeboden bij de verkoop.

De prijzenpot voor deze officiële loterij is niet mis: 5 VIP arrangementen voor 2 personen, inclusief rondleiding, bij het Ten Kate Honda team voor het WK Superbike te Assen dd. 5 september. De trekking van de loterij zal plaatsvinden op zondag 22 augustus 17.00 uur door Gerrit ten Kate op het TT Circuit.

U kunt ook loten kopen door 5 euro per lot over te maken op banknummer: 53.88.57.056 van de Stichting Dutch Motorracing Support onder vermelding van: Vrienden van Harry. Vergeet niet uw adres te vermelden. De loten worden dan per post naar u opgestuurd

Haast u want er zijn slechts 3000 loten beschikbaar.


De eerste loten zijn vandaag verkocht maar de fans van deze site kunnen hun bestelling
 
Bovenaan Onderaan