Rataplan RC zoekt ratbikes voor stand motorsale

floris

MF veteraan
16 mrt 2002
2.075
0
Arnhem
Wie kent ze niet? Rat- en survivalbikes. De tegenhanger van de hedendaagste custombikes.

Rataplan Ratbikeclub NL (actieve leden www.ratbikeforum.tk) gaat ook dit jaar weer een stand organiseren op Motorsale in Rosmalen. 12,13,14 november in het autotron gebouw. http://www.bigtwin.nl/motorsale2004/

We proberen een 5tal zeer extreme ratbikes neer te zetten om het grote publiek te laten zien hoe het OOK kan. Geen glimmende, uit catalogi samengestelde custombikes die uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn, maar ruige en creatieve machines waar vele uurtjes huisvlijt in zitten en die bovenal vol humoristische details zitten.

We hebben al 2 bikes vast staan:
Gonzo survivalbike: http://www.angelfire.com/fl5/radicalbikes/frame_mybikes.html

Mouse's Bandit survivalbike(UK): http://www.angelfire.com/fl5/dhr2004/images/mouse2.jpg (Niet op klikken maar kopieren in je adresbalk, anders werk die niet :? )

En we zijn in onderhandeling over een ratbike brommer. http://www.angelfire.com/fl5/dhr2004/images/brommers.jpg (weer kopieren blabla)

Bovendien roepen wij op zoveel mogelijk extreme schepsels op de BIKESHOW van motorsale te zetten. Promoot de ratten :}

Meer info over de stand en de club op www.ratbikeforum.tk

en ratbikes in het algemeen: www.radicalbikes.cjb.net

P.S. Ideeen om een mini rally op te zetten gedurende het evenement, dus met enkele motorfans op het Motorsale terrein of in de naaste omgeving tentje opzetten en feest vieren. BBQ en alles er op en eraan :P Wie doet mee?
 

floris

MF veteraan
16 mrt 2002
2.075
0
Arnhem
We hebben nu ook 2 zeeer extreme duitse bikes erbij van de German Ratbike Society! Der fordermachine, een werelberoemde junkbike, en FJ Stealthfighter, een FJ verbouwd tot een soort van chopper/streetfighter/ratbike, echt heel gaaf! komen dusssssss 8-)
 

Mark

MF veteraan
16 feb 2002
1.049
0
Vet! 8-) alleen heb ik niet bepaald een extreme ratbike meer ;(
Ik ga zeker met de brommerjongens mee naar de motorsale!
 

floris

MF veteraan
16 mrt 2002
2.075
0
Arnhem
Goed zo mark! Bij het zien van de ratbikes krijg je vast wel weer wat inspiratie :} Weet je al welk brommertje komt? Ik heb nog geen mail gehad van de brommerrijders uit Zwolle :+ Er staat er trouwens eentje in de bigtwin *D
 

Hulzie

MF veteraan
10 nov 2002
9.321
3
Staphorst
Mark, kun je me ff de exacte maten van een brommer-rat doorgeven?
Mijn Honda komt er te staan, we gaan er naar toe met de bus, en ff uitmete hoe de honda en de ratdaxie bij elkaar erin passen
 
Bovenaan Onderaan