Real men ride twins! :) (VTR1000F deel 12)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Revelation

MF veteraan
19 feb 2008
3.158
10
Vlissingen
Allereerst even het motto van dit topic promoten:

[img=200]http://slashware.co.uk/image/cache/...s_shirt__25850.1377193406.1280.1280.JPG[/img]Welkom in het VTR topic deel 12!

Het Honda VTR 1000 Firestorm topic van, voor en door Storm rijders op het Motor-forum! Uiteraard ook voor iedereen die er van plan is er een aan te schaffen. Het kan niet op vandaag, want dit topic is er ook voor iedereen die (nog) geen Firestorm rijdt en deze geweldige twin wel aanbidt en bemint.De VTR werd in 1997 geïntroduceerd. Het concept sloeg al snel aan en werd een succes.
De krachtige, dynamische motor van de Firestorm is bekend om zijn grote vermogensontplooiing en zijn algemene betrouwbaarheid. De motor kan stationair rustig brommen, maar hij kan ook kolossaal optrekken. Zelfs tot 9500 toeren. Door de intelligente frameconstructie en de korte wielbasis blijft de Firestorm in alle rijomstandigheden even stabiel en licht in handling.Typisch V2-gevoel
Imposante sportprestaties én een rijk koppel in de lage toeren, dat zijn de troeven van de grote sportieve V-Twin, de VTR1000F, die tegelijk garant staat voor een uitzonderlijk comfort en een formidabele manoeuvreerbaarheid. Een pracht van een 996cm³ 90° DOHC V-Twin krachtbron houdt zich schuil in het lichtgewicht 'Pivotless' dual-spar aluminium frame, waarbij de stijve aluminium swingarm rechtstreeks in het motorblok scharniert voor een kortere wielbasis én het elimineren van het effect van torsiespanningen op het sturen.

Kenmerken model 1997 t/m 2000
Motor: 8 kleppen, DOHC, watergekoelde 90° V-Twin.
Boring/Slag: 98,0/66,0
Aantal CC: 996 cm3 Compressie verh: 9,4 : 1
Carburateur: 2x48 mm Keilin CV
Bougie: DPR9EVX-9 (NGK)
Vermogen: 110 PK bij 8.750 omw/min

Transmissie: 6 versnellingen
Banden: Tubeless Voor: 120/70ZR17 (58W)Achter: 180/55ZR17 (73W)
Brandstof: Euro 95, loodvrije benzine Tankinhoud: 16 liter, waarvan 2,8 liter reserve indicatie: Waarschuwingslampje op snelheidsmeter.
Afmetingen: lengte: 2.155 mm breedte: 710 mm hoogte: 1.430 mm
Droog gewicht: 192 KG

Kenmerken model 2001 t/m heden
Motor:8 kleppen, DOHC, watergekoelde 90° V-Twin.
Boring/Slag: 98,0/66,0
Aantal CC: 996 cm3
Compressie verh: 9,4 : 1
Carburateur: 2x48 mm schuingeplaatste CV carb. met vlakke gasschuif
Vermogen: 78 KW (106 PK) bij 9.000 omw/min ( -4 PK )
Koppel: 93 Nm / 7.000 min-1 (95/1/EC)

Transmissie: 6 versnellingen
Banden: Tubeless Voor: 120/70ZR17 (58W) Achter: 180/55ZR17 (73W)
Brandstof: Euro 95, loodvrije benzine Tankinhoud: 19 liter, waarvan 3,5 liter reserve ( +3 Liter ) indicatie: LCD Indicator
Afmetingen: lengte: 2.050 mm ( - 105 mm ) breedte: 700 mm ( - 10 mm ) hoogte: 1.430 mm Zithoogte: 810 mm Grondspeling: 135 mm
Droog gewicht: 193 KG ( + 1 Kg )

Oud vs. nieuw
De grootste verschillen tussen het oude en het nieuwe model VTR op een rij:

Het oude model heeft een 16 liter tank.
In werkelijkheid wordt die 16 liter niet volledig benut. Door de vorm van de tank kun je je VTR niet helemaal vol tanken, want dan loopt deze over. Laten we zeggen dat je in de praktijk 14 liter kan tanken. In combinatie met een relatief hoog benzine verbruik ben je al snel vaste klant bij het tankstation. Dit heeft Honda verholpen door de tankinhoud met 3 liter te verhogen naar 19 liter voor het 2001 model. Deze tanks komen soms voorbij op ebay.de, maar zijn vaak snel weg! Hij is nooit op het Amerikaanse model gekomen, dus daar hoef je niet te zoeken! *D

Vanaf 2001 heeft Honda het contactslot gewijzigd naar het bekende H.I.S.S systeem.
Het Honda Ignition Security System is een anti-diefstal systeem dat op elektronische wijze zorgt dat de motor niet start als de originele sleutel niet wordt gebruikt.


Vanaf 2001 is het dashbord gewijzigd.
Oud - Nieuw
[img=250]https://www.motor-forum.nl/media/12...//www.motor-forum.nl/media/1232386/full[/img]

De dashboard's zijn niet onderling uit te wisselen. Met wat aanpassingen zou dit wel kunnen lukken, maar ik heb nog niet kunnen lezen hoe. Zou je ook niet moeten willen want het oude is veel overzichtelijker en duidelijker dan het nieuwe.
Het zit hem ondermeer in de sensoren. De nieuwere modellen hebben andere sensoren in de benzinetank.

Bestickering. De modellen t/m 2000 hebben Firestorm op de tank staan en VTR op de zijkuipen. Bij de nieuwere modellen staat het Honda logo op de tank (Honda+wing), en Firestorm op de zijkuip.
VTR 1000
VTR 1000 F (Deel 2)
VTR 1000 F (Deel 3)
VTR 1000F (Deel 4)
VTR 1000F (Deel 5)
STORM op komst.. VTR 1000F (Deel 6)
STORM op komst... VTR 1000F (deel 7)
STORM op komst... VTR 1000F (deel 8)
Storm op komst... VTR 1000F (deel 9)
Riders of the Storm... VTR 1000F (deel 10)
After a STORM comes a calm (deel11)

Het kan altijd beter
Natuurlijk is de standaard storm al een fantastische machine. Maar als echt motorrijder wil je altijd meer uit je machine halen. Hier volgen een aantal handige zaken, zodat je nog meer en langer plezier van je motor hebt.

Het NAKS verhaal
Waarschijnlijk ben je er al achter dat de NAKS een van de weinige zwakke punten van de VTR1000F is.
In het kort: een NokkenAsKettingSpanner zorgt ervoor dat de nokkenasketting strak staat en hiermee de timing van de kleppen t.o.v. de zuigers goed blijft.
Als je NAKS kapot gaat, valt de ketting slap en schiet het tandwiel door. De kleppen bewegen dan niet meer in harmonie met de zuiger en de zuiger zal de kleppen kapot/krom slaan.
De reparatiekosten wanneer 'slechts' de kleppen krom zijn, bedragen al rond de 500-600 euro.
In het ergste geval kan je zuiger en/of je krukas vastslaan. Als dit gebeurt, kan je haast wel op zoek naar een ander motorblok.

De eerste modellen VTR hebben een roze of witte stip, als je deze hebt is het verstandig om ze direct te vervangen voor nieuwe. Helaas zijn de stippen vaak dusdanig verkleurd dat het niet te herleiden is. Ken je de geschiedenis van de motor niet, vervang ze dan voor je eigen gemoedsrust.
Honda heeft nieuwe gemodificeerde NAKS. Toch vinden we binnen dit forum dat nieuwe originele NAKS slechts een herhaling van stappen is. Je steekt alleen verse exemplaren van de probleem gevallen erin.

Handmatige spanners zijn een permanente oplossing, maar deze moeten dan bij montage en onderhoud afgesteld worden. De nokkenasketting zou een VTR-leven lang mee moeten gaan, dus deze slijt echt niet zo hard. Laten we zeggen dat er jaarlijks even naar gekeken/geluisterd moet worden.

Dit zijn de NAKS, links originele/automatische spanner, rechts een aftermarket/handspanner
[img=250]https://www.motor-forum.nl/media/12...//www.motor-forum.nl/media/1232389/full/thumb
[/img]


[img=500]https://www.motor-forum.nl/media/943571/full[/img]


Waaraan kun je horen dat je NAKS aan vervanging toe is?
Dan zal er een duidelijke ratel in het blok te horen zijn! De ketting begint slap te staan en het risico van doorschieten is aanwezig.
Zo klinkt het als ze stuk zijn
Vanaf 02:24
Geen meter mee rijden dan!

Hier enige informatie over het monteren en afstellen van handmatige spanners.
Link1 , Link2

Dynojet - K&N - Open uitlaat
Standaard is de VTR al heel goed afgesteld. Eigenlijk is er weinig vermogenswinst te behalen met een Dynojet kit en/of K&N filter. Een "powercommander" kun je wel vergeten, want dit is een carburateur fiets.
Als je open uitlaten monteert is het aan te raden je afstelling aan te passen, je motor gaat dan namelijk wat vrijer en dus ook armer lopen.
Met een Dynojet kitje (set sproeiers/naalden voor in je carburateur) zal je VTR wel vloeiender gaan lopen. Echt zuiniger is een fabeltje, een VTR blijft een zuipschuit mét of zonder dynotjet kit.

Even back to basic - hoe werkt een carburateur eigenlijk.

Lucht filter
Een K&N filter geeft geen echte vermogenswinst ten opzicht van een origineel filter, het wordt echter vaak verkocht in combinatie met de Dynojet kit.
Het K&N filter is wel beter dan een originele, omdat een K&N nooit vervangen hoeft te worden. Alleen reinigen is voldoende.

De airbox van de VTR is standaard heel goed.
Het heeft geen zin om twee open luchtfilters te monteren, op hoge snelheden ontstaat er turbulentie tussen de carburateurs waardoor hij beroerd gaat lopen.
Op het superhawkforum zijn er mensen geweest die alles geprobeerd hebben; met deksel, zonder deksel, gaten geboord, open luchtfilters...
Het afstellen hierna is een drama, de meesten komen terug bij de originele luchtbak.
Originele dempers verbouwen
Voor een diepe twin roffel ga je best voor een set andere dempers.
Aangezien het vinden van een (tweedehands) setje open dempers lastig schijnt te zijn, kan je ook de originele dempers aanpassen voor een wat zwaardere sound (met dank aan JMG). Meer info hierover vind je hier.
Het geluid wordt dan harder, maar helaas wat "blikkerig".


Afslaan bij remmen
Na hard remmen wil het wel eens voorkomen dat de motor begint te stotteren of zelfs afslaat. Dit wordt veroorzaakt door een vacuümslang die niet zo handig gemonteerd is. Het is heel makkelijk hier zelf een modificatie op te doen, door de vacuümslang te verleggen zoals aangegeven in de link. Higgens Technik und Tuning Bereich - Alles rund um die VTR Firestorm und SP1/SP2

Electronica

Spanningsregelaar
Naast de NAKS, kan de spanningsregelaar een zwak puntje van de Firestorm zijn.
Alle jaren 90 Honda's hebben dit probleem; de spanningsregelaar wordt erg warm en hij kan zijn warmte niet goed kwijt.
Wanneer je spanningsregelaar het heeft begeven, is het aan te raden om een vervangend exemplaar met koelribben te monteren.

Origineel - Exemplaar met koelribben
[img=250]https://www.motor-forum.nl/media/12...//www.motor-forum.nl/media/1232392/full[/img]

Het is ook mogelijk om een betere spanningsregelaar van een andere motor te monteren, dit vereist echter meer aanpassingen/handigheid.
Een model dat werkt is bv. Yamaha R6/R1, deze is ook voorzien van koelribben.
Meer informatie over het monteren van deze regelaar vind je hier (Jouri bedankt voor de tip).

Nog een stapje beter is een zogenaamde MOSFET regelaar, deze worden helemaal niet warm. Nieuwere honda's en kawasaki's hebben deze vaak.
Lees meer hierRijwielgedeelte

De standaard afstellings mogelijkheden.
De standaard vering van de firestorm is niet geweldig, de originele voorveren zijn vrij kort (de rest van de ruimte wordt opgevuld door een stuk buis).
Hier vind je enige informatie om hier toch het maximale uit te halen: pagina 1, pagina 2.
Duidelijke verbeteringen zijn te bereiken met aftermarket voorveren van hyperpro of WP.


Achterkant ophogen
Een veelgebruikte modificatie aan het rijwielgedeelte is het ophoogplaatje.
Standaard heeft de VTR maar weinig grondspeling en stuurt de VTR wat log. Een beetje plat door de bocht en je heb de stepjes en/of uitlaat aan de grond. Het ophoogplaatje zorgt ervoor dat je achterkant iets hoger staat. Hierdoor heb je wat meer grondspeling en stuurt de VTR wat strakker en soepeler door de bochten. Vooral het van links op rechts gooien van de motor gaat sneller en makkelijker.
Een"nadeel" is de wat sportievere houding. Na het ophogen zul je wat meer druk op de polsen krijgen.

Het ophogen is goed zelf te doen. Het makkelijkst met een u-vormige plaatje, maar een (paar) dikke ring(en) werkt ook.
Je kunt ze ook online kopen, op marktplaats.nl en op ebay.de worden ze regelmatig aangeboden.
L=40mm, B=40mm, H=5mm, diameter gat in het midden 10mm


How to:
Haal je zadel eraf. Vooraan bij de bevestiging van je tank zie je een bout zitten, de grote rechtse moet je loshalen. Laat iemand even de achterkant optillen. Hierdoor komt het frame los van de schokbreker en kan je het plaatje er tussen drukken. Hierna laat je hem weer zakken en zet je de bout weer vast. Gebruik locktite.
[img=250]https://www.motor-forum.nl/media/1232396/full[/img]


Voorveren doorsteken
Als je motor nog niet zo lekker stuurt als je het zou willen, dan kan je ook je voorvering doorsteken. Dit geeft hetzelfde effect als de achterkant ophogen; hij gaat meer op zijn neus staan. De combinatie ophogen en doorsteken kan voor sommigen ook een goede zijn.
Dit is goed zelf te doen. Kwestie van de bouten losdraaien van je bovenste en onderste kroonplaat, en dan de voorvering zo draaien dat ze wat door de kroonplaat zakken. Een centimeter geeft al behoorlijk wat effect.

Verhoogde clip ons
De VTR heeft een vrij sportieve zithouding waardoor je op je polsen hangt.
Veel mensen krijgen (bij langere ritten) last van polsen of gevoelloze vingers.
Hiervoor kan je verhoogde clip ons monteren of zwaardere stuurgewichten er aan schroeven.

De clipons van een VFR750 95-1998 passen één op één zonder zagen.
Kabels/slangen zijn lang genoeg.
Bron rayke22 in "Real men ride twins! :) (VTR1000F deel 12)"
Eerste model VFR800 passen ook maar dan moet je de kuip aanpassen/verzagen.
Bovenstaande types zijn vaak wel te vinden op marktplaats, ebay of Motorparts-online.com | Nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw motor
Evt zijn aftermarket clipons ook wel te vinden, de voorpoten van een Firestorm zijn 41mm.


Uitlaat ophogen
Dit is een modificatie waarbij de uitlaten iets hoger/parallel aan de kont komen te staan.
Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande plaatje maken uit metaal.
Kwestie van plaatje monteren op de originele ophangpunten van je demperhouders/duo stepjes en de uitlaten aan de verhoogde punten op het plaatje.
[img=250]https://www.motor-forum.nl/media/1232395/full/thumb
[/img]

Voor -> Na


Voor de gevorderde sleutelaars onder ons

Een andere voorvork
Er zijn een aantal voorvorken die 1 op 1 over te zetten zijn op een firestorm.
Onder andere die van de CBR929 en CBR954. Best neem je een complete voorkant met kroonplaten, remmerij en voorvelg. Meer informatie op superhawk forum

Schijnbaar past een CBR600F4 vork met een beetje goeie wil ook.
Maar die is nog steeds RSD en eigenlijk wil iedereen een USD - hoger poser gehalte.
Meer informatie hier

Andere mogelijke kandidaten, met dezelfde balhoofdlagers, vind je hier.


Ombouw naar "single side swingarm"
Een mooie enkelzijdige achterbrug inbouwen?
De best passende is de "VFR 800 rear swing arm. 1998-2001"
Let op "VFR 750 swingarm will NOT work because the mounting scheme is completely different"
Meer info te vinden op superhawkforum.

GSXR remklauwen
De originele remklauwen van een VTR zijn origineel best goed, zeker in combinatie met een stel goede (gesinterde) remblokken.
Mocht je graag andere remklauwen willen monteren, deze van een GSXR1000 alleen 2000-2001 passen één op één.
Wil je hier ook het maximale uithalen kan je het best een andere/grotere remtang monteren. Vaak worden deze sets compleet op ebay aangeboden.
Real men ride twins! :) (VTR1000F deel 12)
De meningen over deze mod zijn verdeeld. Voor meer info googelen of effe hier gaan neuzen
http://www.superhawkforum...t-front-brake-mods-13176/

Kuipruit
Als je veel last hebt van windgeruis, zou je eens kunnen proberen om een ander (lees hoger) kuiruitje te monteren. Een raceruitje of een flip-up ruitje kan dat windgeruis goed verminderen.

Andere informatiebronnen

Het werkplaatshandboek, voor de echte doe-het-zelvert! :) Link

Bij elektrische ellende kun je het volgende schema volgen om te controleren of je spanningsregelaar en/of accu goed functioneert. Link. (gepost door Revelation)

Electrisch/bedradingsschema, ook erg handig! Link


Andere fora


Het Amerikaanse forum www.superhawkforum.com
Sticky topics Knowledge Base - SuperHawk Forum
Het Engelse forum VTR1000.ORG - Index page
Het Duitse forum ..:dieVTRcommunity:..Disclaimer
De tekst over de geschiedenis, tips en trucs, etc. zijn overgenomen uit de startpost van Deel 6 door Sparxx en hier en daar aangevuld door Tiez met nieuwe info. Revelation heeft in deel 11 nog e.e.a. aangevuld en tekstueel bijgeschaafd. :) In deel 12 dat nog eens gedaan.
Het overnemen van informatie uit deze startpost en het toepassen daarvan, is op eigen risico. De topic starter is hier niet verantwoordelijk voor.

Bartelias
[img=320]http://i49.tinypic.com/97tafn.jpg[/img]
jaar, Mods: Fabri kuipruitje, Sprint steeringdamper sidemount, Leovince SBK uitlaten, K&N luchtfilter, Dynojetkit, WP voorveren, removable tank grips (zodat het vrouwtje er niet af vliegt), stalen remleidingen voor en achter, bar end mirrors, andere knipperlichten voor en achter, valblokken, undertray, hugger

Basman180
[img=320]http://i1358.photobucket.com/albums...hot_2015-05-18-19-04-59_zpsydly7xbs.png[/img]
1998, Mods:uitlatenBlackbonkie
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1017806/full[/img]
1999, Mods: UK Import, stalen remleidingen, carbonlook koppeling en remhendel, dynokit, hugger, pyramid underbelly pan, micron uitlaten, xenonlicht voor, wit led achterlicht, APE naks, kleine knippers voor en achter, donker bubble ruitje, gepolijste achterbrug

Casavechja
[img=320]http://i49.tinypic.com/10ol7pw.jpg[/img]
2001, Mods: Kleine knippers, BOS uitlaten, hugger, stalen remleidingen, MRA kuipruitje


Cool Rider
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1149325/full
[/img]bouwjaar?, Mods: ?


Courage_74
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/630252/full
[/img]
2005, Mods: Getint puig-ruitje, Zelf gemoderniseerde dempers , Kleine knippers voor en achter, Kleine spiegels (waar je geen f**k door ziet), Undertray, Meegespoten blokspoiler, Ram mount voor film/fotocamera op te bevestigen.

Dontknow
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1074734/full
[/img]
1997, Mods: Titanium laser hotcams, VFR clipons, ape naks, gipro gear indicator, donkere doubble bubble ruitje, kleine knippers achter, knippers vlak met de kuip voor, wielen geel, rooster op radiateurs geel, blok spoiler zwart, verbeterde spanningsregelaar en 106 paardjes op het achterwiel.

Firegirl
[img=320]Motorstek - Foutmelding
1997, Mods: Ixil uitlaten of Hoge Sharks heb soms de ene set d'r op en soms de andere, K&N luchtfilter, Braking Wave remschijven voor (nooit doen, remt waardeloos in de regen), voor WP-veren, Hyperpro shock achter + achter opgehoogd, LED achterlicht met geintegreerde knippers, Zwart double bubble kuipruitje die afgewisseld wordt met de standaard, Hyperpro stuurdemper, Ram mount voor montage vaginatie, stalen remleidingen. Banden: Michelin Pilot Power 2 CT.

-FLORIS-
[img=300]http://i1378.photobucket.com/albums/ah89/fdmmoens/Mobile Uploads/IMAG0383_zpsglrcpirm.jpg
[/img]
1997, mods: Dynojet

GDK
[img=320]http://www.mijnalbum.nl/Foto-GX3NGXRI-D.jpg[/img]
1998, Mods: Stalen remleidingen, kleine knippers, hugger, Marchesini velgen, zwevende remschijven voor. Winterplanning: wilbers veren, db kuipruitje en open uitlaten.

Gijzerrr
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1216738/full
[/img]
2001, Mods:


Honda_power
[img=320]http://i163.photobucket.com/albums/t288/honda_2takt_power/honda vtr/SV101690-1.jpg[/img]
1997, Mods:shark dempers,rizoma handvatten en stuurgewichtjes,r&g valdopppen niet op foto,titax rem en koppelings hendel,rizoma rempotjes,stalen remleidingen,led knippers voor en achter, fabri kuipruitje,hyperpro vering voor en achter,ape naks,andere spanningsregelaar ,K&N filter,dynojetkitje vermogen 107pk/105nm

Hyperdesmo P
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/953645/full[/img]
2004, Mods, gouden Titax hendels, pro bolt bouten en mdi steps, remus revolution uitlaten, donker ruitje.

JMG
Geen foto
1997, Mods: Laser Deeptone highmount uitlaten, donkere kuipruit, hyperpro vering, kleine knippers

jeroen18kampman
[img=320]http://img203.imageshack.us/img203/1316/dscn3441s.jpg[/img]
1997, Mods: Laser Deeptone exhausts (
), zwarte hugger, xenon verlichting

Leeke
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1148441/full[/img]
1999, Mods: donker db-ruitje, stalen remleidingen, hyperpro vering voor/achter, ABM-remschijven voor, BOS-titanium open dempers, kleine knippers, undertail/hugger, mat-zwarte bugspoiler, rode rim striping, crash pads

En deze naked in aanbouw, 1997:
[img=300]https://www.motor-forum.nl/media/1232767/full[/img]
jaar, Mods: Volledige CBR929 voorvork, radiateurs naar achteren geplaatst, ronde koplamp


Longneck
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/799938/full[/img]
1997, Mods: Leo Vince SBK Evo II Alu Dempers


Misteryamaha
[img=320]http://www.mijnalbum.nl/Foto550-WR4VY63I.jpg[/img]
jaar, Mods: donker mri bubble ruitje, stalen remleiding achter, kleine knipperlichten voor en achter, garmin navigatie en rekje met topkoffer.

Punicajack
[img=320]http://img111.imageshack.us/img111/4742/punicajackbr9.jpg[/img]
1997, Mods: Leo Vince SBK EVO II aluminium brullers, kleine knippers, Michelin PR2's.

Rambabbel
[img=320]http://imageshack.us/a/img823/3079/mcyz.jpg[/img]
1997, Mods: Titanium laser dempers, custom-made verstelbare duosteunen, donker ruitje, hyperpro stuurdemper, 15t voortandwiel, K&N luchtfilter, Dynojet kit, lichter vliegwiel, radiale rempomp, CNC gefreesde rem- en koppelingshendel, spiegelverbreders, ophoogplaatje bij schokdemper, gear-indicator, LCD voltmetertje


Remond_FRL
[img=320]http://i53.tinypic.com/15wb6gz.jpg[/img]
2000, Mods: achterkant verhoogd, custom kettingbeschermer, mra double bubble smoke kuipruit, led achterlicht, kleine led achterknippers, vergroot achtertandwiel (2 tanden), andere bugspoiler, wielen gespoten, xenon verlichting, dynokit stage1 (98pk/105nm).

RENEVTR
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1143506/full[/img]Vtr1000f
2001, Mods: Mivv uitlaten, dynojet kit , stalen remleidingen

Revelation
[img=320]http://www.mijnalbum.nl/Foto-QQ87CPTL.jpg[/img]
1997, Mods: Volledige '03 CBR600RR voorkuip, dubbel xenon & "audi" ledjes, donkere kuipruit, spiegels met LED knipperlichten, grijs gecoate wielen, custom RVS uitlaatsysteem met carbon Remus viper dempers, helder LED achterlicht, seatcover, Dr. Honda velocity stacks, K&N filter, dynojet kit, afgedraaid vliegwiel, kevlar koppelingsplaten, speedohealer, Hyperpro veren v+a, Hyperpro stuurdemper, stalen remleidingen v+a, GSXR1000 6 - zuiger remklauwen voor, telefix clipons, Rizoma stuurgewichten & veerverstellers, Michelin PP2CT.

Revelation 's streetfighter project in progress
[img=320]http://www.mijnalbum.nl/Foto-WYTEVGJR.jpg[/img]
1997, Mods: Aprilia Tuono kont, radiator in kont verwerkt, Yoshimura uitlaten, Triump koplampen, WP vering achter, WP Roma voorvork, CBR brace op achterbrug, carbon hugger, Brembo klauwen+remschijven, aangepaste 19L tank, licht vliegwiel, handspanners, dynojet kit, stalen remleidingen rondom, Koso dashboard, stuurdemper... eh er is vast meer...


Restrain
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1219265/full[/img]
1999, Mods: Double bubble sport ruit, custom WP voorveren, BSM Vampire uitlaat, stalen remleiding voor, aftermarket spiegels, led verlichting achter (unit + knippers), K&N luchtfilter, dynojet kit en rollenbank afgesteld, handspanners


Ronald1971
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1163644/full[/img]
1998, Mods: Racekuipen, leovince dempers, K&N filter, stalen rem-/koppelingsleidingen, progressieve veren, rem- /schakelset, clipons, stuurdemper, laptimer, crash protectoren.


Ruffneck
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/646177/full[/img]
2004, Mods: Double bubble, Open Leo's carbon , K&N, Dyno, Gear indicator, Hyperpro voor en achter vering, Stalen remleidingen voor en achter, Alarm, Speedohealer, Led knippers achter.

RuudV
Geen foto
1999, Mods: J&S uitlaten, nu met alu mantel, andere sproeiers, hugger, undertray, blokspoiler, kuipruit, kleinere witte knippers.

Sayed
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1230399/full[/img]
Mods: APE Naks, Fabbri DB kuipruit, Verstelbare rem- en koppelingshendel, Kleine knipperlichten, Spanningsregelaar vervangen, Gear indicator (dankzij Rambabbel :} ), Givi tankring voor tanktas en Puig valdoppen.


Sega578
[img=320]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....242821_2004508a7c6d2bfeea880d39305894ee[/img]
1997, Mods: Brombo dempers, Onderkuipje, Seat cover, Zwarte kuipruit, Kleine knipperlichten

Snip
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/897885/full[/img]
1997, Mods: Remus high mount uitlaten, wheel striping, donkere kuipruit, kleine knipperlichten, stalen remleidingen, aangepaste WP vering, K&N luchtfilter, aangepast achtertandwiel (3 tandjes groter).

Sparxx
[img=320]http://i56.tinypic.com/2myu5q0.jpg[/img]
1997, Mods VTR streetfighter in HRC kleuren, CBR600RR kont, undertail uitlaat, CBR brace op achterbrug, Piramid underbelly, CBR1000RR voorvork + remmerij, superbike stuur, CBR remschakelset

SCST
[img=320]http://s15.postimg.org/tpd0o25gb/Mont_Ventoux2014.jpg[/img]
jaar, ModsDouble bubble ruitje, xenon verlichting, puig binnenspatbord achter, carbonlook voor, aangepaste onderkuip, kn luchtfilter, andere 2in1 uitlaat systeem met Bos demper, wheelstriping en reflecterende stickers.

Triplesteve
[img=320]http://s3.postimg.org/d2nswmilv/stevenvtr.jpg[/img]
1998, Mods: Bubble kuipruit zwart, zwarte grote bellypan, BOS dempers, gemodificeerde NAKS, dynojet

Varkensmannetje
[img=320]https://www.motor-forum.nl/media/1020134/full[/img]
2003, Mods: highmount MIG dempers, belly pan, Hyperpro voorveren + shims, gepolijste velgen, DIY kettingsmeersysteem, doorgestoken voorpoten, verhoogde achterkant

VTR-69
[img=320]http://i780.photobucket.com/albums/yy86/RB_1969/FSMF.jpg[/img]
1999, Mods: Stalen remleidingen voor en achter, kleine knippers, hugger, DB kuipruit, Nikko Racing High mounts, undertail


Wil je ook in de startpost?
Post dan ff een foto van je Storm van 320x240 pixels plus eventuele modificaties/specificaties in dit topic! Ook interessante links en info is welkom
 
Laatst bewerkt:

renevtr

MF veteraan
9 dec 2008
1.819
0
jaaa mag ik ook in de op?

Vtr1000f
bj 2001
Mivv uitlaten
dynojet
stalen remleidingen
 

Firegirl

MF veteraan
26 sep 2004
4.676
0
Almere
Ben ook weer present. Enne....Sabracadabra kan uit de startpost, zijn motor is toegevoegd aan de FG stal. Zal eens kijken of ik foto's heb cq kan maken van de zwarte en geel II.
 
Laatst bewerkt:

Revelation

MF veteraan
19 feb 2008
3.158
10
Vlissingen
jaaa mag ik ook in de op?

Vtr1000f
bj 2001
Mivv uitlaten
dynojet
stalen remleidingen[afbeelding]

Hi Rene, heb je weer toegevoegd.

Ben ook weer present. Enne....Sabracadabra kan uit de startpost, zijn motor is toegevoegd aan de FG stal. Zal eens kijken of ik foto's heb cq kan maken van de zwarte en geel II.

En niet beledigd door vrouw onvriendelijk subject? :)

Passen vervangdempers van een blade of SP1-2 ook op de Storm?

Niet zonder aanpassingen
Maar ik ken nog wel een adresje in Friesland die maatwerk verzorgd...
Dit soort dingen:

 

GdK

MF'er
19 mei 2012
89
0
Zeeland
In Bergen op Zoom zit evt zo'n zelfde adres die mooie dingen kan maken/vermaken.

Ziet er goed uit btw!

Foto van mijn pride and joy:

 
Laatst bewerkt:

Casavechja

MF'er
20 feb 2013
51
0
Heerhugowaard
Ik ben er ook weer :W . Voor de openingspost er zitten inmiddels op mijn VTR:

Stalen remleidingen
MRA kuipruitje

Zal binnenkort wel een nieuwe foto maken.
 

Leeke

MF veteraan
14 feb 2004
1.686
133
Breda
En ik ben er ook weer bij!! Ik lees nog altijd even enthousiast mee en af en toe plaats ik een flauwe opmerking...
Moet nodig wat aanpassingen doorgeven... De circuitVTR is de deur uit. M'n blauwe (straat)fiets en de naked-in-aanbouw staan ook te wachten in de garage (rijden ho maar... nog druk met het huis)
 

Revelation

MF veteraan
19 feb 2008
3.158
10
Vlissingen
Blij dat er toch trouwe meelezers zijn.. :) welkom wederom.

Rambabbel + Mister yamaha, hebben jullie foto's/specs?
 

Rambabbel

MF veteraan
17 mrt 2004
22.241
52
Luttenberg
Blij dat er toch trouwe meelezers zijn.. :) welkom wederom.

Rambabbel + Mister yamaha, hebben jullie foto's/specs?


Foto met nog het originele ruitje:Inmiddels zit er een donker ruitje op :YSpecs: Titanium laser dempers, custom-made verstelbare duosteunen, donker ruitje, hyperpro stuurdemper, en de belangrijkste: een 15t voortandwiel })
 

Misteryamaha

Die hard MF'er
22 jan 2006
283
0
Wassenaar
specs: donker mri bubble ruitje, stalen remleiding achter.
accessoires: garmin navigatie en sinds kort een topkofferrekje met koffer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan