Real way to Dakar

AlexanderL

Rookie
24 mei 2020
5
3
Rotterdam
Allereerst wil ik melden dat ik 0,0 commercieel belang bij de rally heb, waarover ik hier post. Om deel te nemen wil ik een support team meenemen, en om daar de kosten van te dekken zoek ik mede-deelnemers. Dit alles volledig zonder winstoogmerk. Mocht dit topic ergens anders beter passen, kan een moderator deze dan verplaatsen?


Dan het verhaal, afgelopen jaar heb ik al deelgenomen aan de "realwaytodakar" rally. Toen met een Toyota Landcruiser. Door mechanische problemen hebben we de finish niet gehaald. En door de plek en het gewicht van de auto is het nog een hele toer geworden om hem uit de woestijn te krijgen. komend jaar wil ik weer meedoen, maar nu met een SSV.

SSV1.jpeg

Omdat ik vorig jaar afhankelijk was van ingekochte support, wat niet echt beviel, wil ik het dit jaar zelf regelen. Ik wil dus dat er een bus met trailer mee gaat die voor "onze" support zorgt.

Wat houd support in?
Als je zo'n rally rijdt, ga je van bivak naar bivak. Iemand moet dus je reserve onderdelen en bagage meenemen. Daarnaast zorgt support ervoor dat er een koud biertje voor je klaarstaat bij elke finish 8-) En kunnen ze je uiteraard een beetje helpen met sleutelen etc.

Om de kosten van dit hele support verhaal te drukken zoek ik dus een 3-4tal motorrijders die dit off-road avontuur van zo'n 6000km willen meemaken. Hiermee delen we de kosten van de support.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het rijden van de echte/originele parijs-dakar route, kijk dan in mijn profiel. Daar staat een URL met meer informatie. Of stuur me een bericht, even bellen kan altijd. De route is als rally te rijden, maar ook als adventure, zonder tijdsdruk. Ook is er een mogelijkheid om de helft(alleen marokko, of alleen mauritanie/senegal) te doen.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan