recenties/ervaringen over motordealers

ik ga gelijk ff mijn gal spuwen over een aantal zaken.
Ik ben normaal heel trouw, maar ik heb nogal wat verschillende zaken van binnen gezien.
 
En ook op deze website natuurlijk:

http://www.motorchoice.nl/

:)

Daar heb ik graag nog wat meer meningen bij, en als de dealer er nog niet bijstaat is een berichtje hier of een emailtje naar mij voldoende om die binnen korte tijd toegevoegd te hebben.


 
Nou Korteland Motoren in Hardinxveld-Giessendam is echt fantastisch vind ik tot nu toe. Als alles zo netjes blijft gaan dan koop ik mijn volgende motor(en) er weer.

Ik heb er nu een nieuwe Suzuki SV650s gekocht, en inmiddels alle beurten (50.000 km) en extra's daar gedaan. Geen enkele klacht geloof ik.

Gewoon gezellig daar! :)
 

Wel "grappig", die reactie van Safe Motors is altijd dezelfde, of was niemand dat nog opgevallen??


stoplicht_anim.gif
Reactie van Safe Motors:

"Goed initiatief, ervaringen van motorrijders kun je het best met elkaar delen. Wij als Safe Motors worden nogal eens vernoemd. Enerzijds positief (waar we uiteraard naar streven) anderszijds minder positief. Ik hoop dat wanneer er een negatieve ervaring met een vestiging is, deze ervaring ook bij betreffende vestiging wordt uitgesproken. Alleen hier zijn we in de gelegenheid om deze eventueel op te lossen.Wij leren elke dag van onze klanten (nu ga je zeggen: 'Heb je ze weer, die commerciele...') maar realiseren ons dat door het feit dat we ongeveer 25% van motorrijdend nederland tot onze klantenkring mogen beschouwen ieder op zijn manier naar Safe kijkt. Wij proberen een positieve bijdrage te geven aan de branche in zijn totaliteit. Uiteraard ook (voor onze organisatie) met een commercieel doel, want hier kan ook motorrijdend nederland zijn positieve voordeel mee doen."

_________________
System error, hit any user to continue

[ Dit Bericht is bewerkt door: BYM op 2001-06-21 11:26 ]
 
En ook op deze website natuurlijk:

http://www.motorchoice.nl/

:)

Daar heb ik graag nog wat meer meningen bij, en als de dealer er nog niet bijstaat is een berichtje hier of een emailtje naar mij voldoende om die binnen korte tijd toegevoegd te hebben.

http://www.motorchoice.nl/dealerinfo.asp?dealer=68
Heb effe m'n indruk van en verhaal over Van Der Heyden achtergelaten. Wel mis ik een snelle aanduiding bij elke reactie een aanduiding of de reactie positief is of net niet.. krijg je meteen een algemene indruk (die niet noodzakelijk juist is) maar veel mensen gaan toch zeker niet AL de reacties lezen dus...
 
en ook hoeveel reacties er al staan, ik wil niet 30 dealers openen voor 1 of helemaal geen reactie
 
Ik zal nog gaan werken aan een gemiddeld cijfer en een vermelding van het aantal reacties & dat gemiddelde cijfer op de overzicht pagina..


 
Activiteit
Momenteel is niemand een reactie aan het typen
Terug
Bovenaan Onderaan