Remklauwen willen niet schoon..

MarK©

Die hard MF'er
19 mei 2004
911
0
Amsterdam
Gisteren heb ik deze hele fijne set remklauwen aangeschaft :9~

full


Nu is het punt dat ze niet zo schoon willen worden als dat ik in gedachte heb. op sommige plekker zit er nog een goede zwarte aanslag.Ik heb WD40 en een goede hoeveelheid remmenreiniger gebruikt, maar het helpt niet echt.

Iemand suggesties?
 
van eenzet de W99, ff opspuiten, beetje borstelen, afspoelen, klaar. Werkt super dat spul voor vettige aanslag (remstof, kettingvet etc..)

link: http://www.eenzet.nl/automotive-proline_item_specs.asp?id=102&g=22 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.eenzet.nl/automotive-proline_item_specs.asp?id=102&amp;g=22)
 
Maak een prutje van garagezeep, biotex en een beetje water. Meng dit tot een homogene pasta, iets dunner dan de garagezeep was. Smeer met een kwast je remklauwen in en laat het een paar uur intrekken. Daarna nog wat borstelen en dan afspoelen.

Andere mogelijkheid: Neem een plastic bakje. Doe daar een mengsel van water en biotex in. Leg hierin je remklauw. Plaats dit in de magnetron en zet deze op een lage stand enkele minuten aan. Daarna je remklauw in de vaatwasser en klaar.

Laat je niet afschrikken: zolang je een plastic bakje gebruikt dan kan die remklauw echt wel in de magnetron. Wel even kijken of je geen vonken ziet, anders moet je stoppen.

Ik adviseer deze schoonmaaksessies buiten het gezichtsveld van de lokale keukenprinses uit te voeren. ;)
 
Even bij de automaterialenzaak een bus BLEU YEL Wheel clean strong kopen

Er op spuiten 10 min wachten afspoelen en schoon bus kost ongeveer 10,00 euro

Bij Verwerda in Hoogeveen, maar die heeft meer vestegingen,

Werk echt !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan