remschoen bekleden chiang jiang

Bramsel

MF'er
1 okt 2002
196
0
Den Haag
me vader in shanghai, china heeft een chang jiang, een motor die op een oude bmw gebaseerd is.nu heeft hij mij de remschoenen ervan meegegeven om in nederland opnieuw te laten bekleden. in china moeten de remmen namelijk wel goed werken. hij wil het opnieuw bekleden met 1 cm goed material. hij vroeg mij dit uit te zoeken, maar ik weet niet naar wat voor een soort winkel ik moet stappen. mensen ideeen over de prijs, kwaliteit en adressen?
 
Je maakt mij niet wijs dat je voor een paar tientjes bij de chinese motorzaak niet gewoon een setje vervangingsblokken kunt kopen.

Je gaat in zo'n goedkoop land als China toch geen remsloffen naar Nederland sturen om ze hier opnieuw te bekleden?
 
daar zijn revisiebedrijfjes voor.
verkopen ze in china geen remschoenen voor hun eigen motorfietsen?
deze komt uit de gouden gids,
Missot
Bosboom Toussaintstr 43
1054AN Amsterdam
Tel:       020 6180443
Fax:       020 6831848
Email:       missot@planet.nl

Rubriek:       
Automaterialen en gereedschappen

Informatie:
Remmen - Frictie - Cilinderkoprevisie
Filters - Bougie - Ontstekingdelen
Schokdempers - Wiellagers - Remschijven
Met eigen werkplaats !

voor classic racers worden er speciale voeringen gelijmd en geklonken (remt soms beter als een schijfrem!)
tijdschrift "het motorrijwiel", motorfietsweb?, doe je best!
 
chinese kwaliteit is niet zo goed als westerse. ik heb ook al remkabels uit nederland meegenomen die het veel beter doen als de chinese. en jullie kennen het chinese verkeer niet, daar heb je echt goede remmen voor nodig.
 
Ach ik vond ze in mei op Hainan maar langzaam rijden op die plofjes, die ze in China gebruiken. Hangt meestal een honda 250 viertakt of een 125 blok onder. Volgens mij voldoen bij normale snelheid een paar schoenzolen ook wel :+
 
@ bramsel

Becks motoren in Wijhe is een specialist in oude BMW's, die heeft vast wel wat passends liggen, want hij heeft ook perfect gerestaureerde bmw's staan, van het type waar de chang jiang van je vader van is afgeleid.
Ik vind ze trouwens als er ook nog een zijspan aanzit prachtig om te zien. Ik vond het jammer, dat ik als buitenlander in China niet mocht rijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan