Ressen/Valburg 2004/2005

is dit topic levensvatbaar ?

  • ja, leuk

    Stemmen: 0 0,0%
  • nee, al teveel van

    Stemmen: 0 0,0%
  • maybe maybe not

    Stemmen: 1 100,0%

  • Totaal aantal stemmers
    1
misschien wat meer info neer zetten, plaatje/plattegrondje van het/die punt(en). Foto's van eigen KD op dat/die punten. (sterke) verhalen enz...spreekt allemaal wat meer tot de verbeelding :)
 
Op Ressen zijn ze nu al een week of 10 aan het werk en kun je niet lekker door rijden, verder staan er daar bordjes dat je op het blad niet harder dan 50 mag, en dat wordt gecontroleerd, er is veel politie en er zou een camerca staan bij de keet van de betuwe lijn ??????


Valburg, is een klaverblad stukje verder weg nooit politie gezien zeker niet s'avonds, maar er is in de buurt niets te doen eind rijden naar dichtsbijzijnde pomp alle richtingen alleen maar snelweg en zeker niet veilig vanwege slecht asvalt en veel bomen in de bocht dus slecht zicht door de bocht,

Maar met mooi weer is dit wel een leuk tourtje, Arnhem, Ressen, (paar keer rond) valburg (paar keer rond)Richting heteren (twee opties, snelweg volgen afslag A 50 , A12 is ook wel leuk, of heteren er af dijkje op zo terug richting Arnhem
 
Mij te veel vangrail daar. En d'r is daar dit jaar en vorig jaar véél gecontroleerd door de politie nadat er een aantal doden waren gevallen door diezelfde vangrail. Om die reden zijn toen ook die 50km borden er gekomen.

Je kunt dan nog beter rondjes rijden tussen de verschillende op- en afritten. Die zijn wel mooi zonder vangrails.
 
Op Valburg, ligt inmiddels nieuw asfalt, de bomen en lantaarnpalen staan er nog steeds
 
Op Ressen mag je momenteel maar over de helft van het klaverblad rijden. |(

Wegens werkzaamheden sta ik daar al een week 2x per dag in de file! (Ja, met het koekblik...) Als het weer open is moet het vanzelf weer leuk kunnen worden daar. Gun het tijd, ze zullen eerst wel weer fanatiek controleren, maar als er weinig te halen valt, wordt het fanatisme ook minder! Geen rondjes blijven rijden, dan kan men ook niet zeiken!
 
Terug
Bovenaan Onderaan