Rev'it GTR overall Maat 54 (maar 5x gedragen)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Roo

GIXXER 1000
28 feb 2009
2.336
6
Veendam
Te Koop

Mijn eigelijk nog nieuwe Rev'it GTR Race overall. *D

Maat: 54

Kleur: Wit/Zwart/Rood

Reden verkoop: Te groot gekocht |(

Ben je 1.90 - 1.96 85-95 kilo dan past die goed!

Info van het pak

REV'IT! GT-R

De GT-R eendelige raceoverall is klaar om naar het circuit te gaan wanneer jij dat bent. Ontworpen volgens onze Engineered skin® filosofie, biedt deze raceoverall de ultieme combinatie van veiligheid, comfort, functie en stijl. De GT-R is ontworpen om aan alle mogelijke eisen te voldoen die een sportieve rijder zou kunnen hebben.

De CE-goedgekeurde protectoren zijn verborgen onder de dual-comp protectoren die samen, in het geval van een crash, de impact aanzienlijk verminderen. Het scheurvaste Monaco performance rundleder is geperforeerd op strategische plaatsen om je koel te houden. Stretch panelen zorgen voor extra bewegingsvrijheid en flexibiliteit zodat je altijd in controle blijft.

Kenmerken:

stretchpanelen op de borst, mouwen, kruis en benen
De stretchpanelen in dit kledingstuk zorgen voor flexibiliteit en extra bewegingsvrijheid.
uitneembare voering
Een uitneembare mesh voering, die gewassen kan worden, met stretch inzetstukken voor meer draagcomfort.
stretch gedeeltes op de rug, schouders, ellebogen en knieën
comfort kraag en manchetten
aero cool 3D mesh op de schouders en rug
Deze gebreide stof heeft een open 3-dimensionale structuur die zorgt voor een goede ventilatie tijdens het rijden. De extra geïntegreerde lijnen voeren vocht van het lichaam af. Zo blijft uw lichaam op temperatuur zelfs in extreme omstandigheden.
kuitrits voor eenvoudig aantrekken
Door de rits op de kuit te openen kun je de broek gemakkelijk aantrekken.
race pasvorm (strak)
Monaco Performance rundleder
Bij deze volnerf leersoort is niet alleen de oppervlakte geschuurd om onvolkomendheden te corrigeren, het is ook verstevigd om de prestatie te verbeteren voor het rijden op het circuit of op de weg. Het is duurzaam en biedt extreem goede bescherming.
PWR|shell 500D stretch
Dit materiaal is de REV'IT! versie van Cordura®. Gemaakt van 100% polyamide garens, combineert PWR | shell de beste eigenschappen van Cordura® - hoog smeltpunt, enorme scheurbestendigheid, slijtvastheid en uitstekende duurzaamheid - met de unieke REV'IT! design handtekening. Dit is de stretch variant van PWR | Shell. 500D geeft de dichtheid van de stof aan. Hoe hoger het getal, hoe beter de slijt- en scheurvast van de stof is.
PWR|Kevlar stretch
Dit PWR|shell stretchmateriaal heeft aramide en nylon vezels voor extra sterkte.

Ventilatie:

VCS | speed hump voorbereid voor hydra bag
REV’IT! heeft haar geventileerde speed hump nog verder verbeterd, met een nieuw design dat coureurs de mogelijkheid biedt om er een hydra bag in te stoppen. De REV'IT! geventileerde speed hump heeft een luchtinlaat bovenop de hump en het geperforeerde schuim in de lederen speed hump is ontwikkeld om lucht door de kleding te laten stromen, waarbij het zich over de rug van de rijder verspreidt voor comfortabele ventilatie. Extra koeling van dat gebied is vooral heel prettig nu steeds meer rijders een rugprotector dragen. En nu kunnen rijders, met een hydra bag in de speed hump, ook nog vocht blijven innemen tijdens races en lange ritten.
volledig geperforeerd buitenmateriaal op de borst en bovenarmen
ventilatiepanels op de borst en benen

Protectie:

verstelbare ProLife® CE comfort protectie op de knieën
Deze comfortable protector is, dankzij het zeer sterke Velcro, volledig te verstellen en voor iedere rijder op de meest ideale positie te plaatsen. Dit resulteert in de beste persoonlijke pasvorm en rijcomfort.
carbon hard-parts op de schouders
Deze hard-parts bestaan uit verschillende lagen en zijn opgebouwd uit carbon, Kevlar en glasvezel. Ze zijn extreem sterk, licht en ontworpen om ultiem mee te glijden in het geval van een crash. Onder de carbon hard-parts zitten ergonomisch gevormde, CE goedgekeurde protectoren die perfect zijn gepositioneerd om een maximale weerstand te geven bij impact, zonder de bewegingsvrijheid op te offeren.
ProLife® CE protectie op schouders en ellebogen
Officiële testen wijzen uit dat ProLife® de protectienormen die zijn vastgelegd in de CE richtlijnen ver overstijgen. Het gebruikte materiaal, een elastomeer, is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling. Met een technologisch proces wordt het materiaal microporeus gemaakt waarbij de microporeuze cellen onder hoge druk met lucht worden gevuld, die niet kan ontsnappen. Hierdoor is het materiaal licht, flexibel en buitengewoon schokdempend. REV'IT! gebruikt al vanaf het begin de voorgevormde ProLife® 3D CE protectoren in REV'IT! motorkleding.
dubbel lederen zitvlak
Het zitvlak van uw pak is een belangrijke impact zone. Om te voorkomen dat de stiknaden scheuren, versterken we het leren zitvlak voor een dubbele laag protectie.
Voorbereid voor Seesoft CE-level 2 rugprotector - Type RV
De rugprotectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is op maat gemaakt voor de Seesoft CE-level 2 rugprotector - Type RV, een simpele upgrade voor maximale veiligheid.
TRYONIC Seesoft CE-level 1 type B heup protector, versie RV01
dual-comp knee slider type A
Dual-comp knee sliders type A worden gemaakt van een TPU samengesteld materiaal, gecombineerd met een extra duurzaam PA6 component. Speciaal ontwikkeld voor racers die hoge eisen aan sliders stellen, geven deze kwalitatieve materialen een goede feedback; ze zijn duurzaam zonder afbreuk te doen aan het contact met het asfalt. Elk van de sliders is anatomisch gevormd voor of de rechter- of de linkerknie en kwalitatief hoogwaardig, sterk Velcro klittenband bevestigt de sliders aan het pak, waarbij je er zeker van kunt zijn dat ze blijven zitten waar ze zitten moeten. Type A sliders zijn er in drie kleuren, zodat je altijd een kleur hebt die bij je pak past en de kleuren worden door en door aangebracht waardoor het design zichtbaar blijft, zelfs als de slider afslijt.
veiligheids stiknaden
Stiknaden kunnen de zwakste schakel zijn in motorkleding, omdat ze kunnen scheuren. Dit kan echter voorkomen worden door de veiligheidsstiktechniek. REV'IT! gebruikt veiligheids stiknaden op plaatsen in de kleding waar een hoger risico op schade is (richtlijn bepaling van risicocategorie in zones 13595-1:2002).

Heb er 679,99 euro voor betaald.

Mijn Prijs: 575,- euro
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan