Richa motorkleding?

ik denk niet da ze slechte lederen pakken leveren,heb ooit ook zitte zien voor zo'n koe maar de kleuren zijn zo raar(rood en zo dan toch) je hebt veel modellen('t is een belgisch merk) en ze zijn nogal goedkoop,je hebt al een mooi racepak voor 500€ zelfs in combi
 
Ik heb mijn combi hier al jaren van en moet zeggen naar alle tevredenheid.
Niks mis mee mijn gedacht :)
Alleen de kleurencombinaties zijn soms een beetje wazig vandaar dat ik gewoon zwart heb genomen, past bij iedere motor :]
 
Heb zelf een leuke gezien ( grijs/zwart/wit ), staat ook op hun site...Hebben ze ook eigen sliders ?
 
Heb zelf een leuke gezien ( grijs/zwart/wit ), staat ook op hun site...Hebben ze ook eigen sliders ?


Goeie vraag die ik niet kan beantwoorden.
Bij mijn pak zaten er in ieder geval geen dus ik heb zo appart gekocht (geen merk) en die doen het ook :9
 
heb zelf al bijna vier jaar pak van richa, geen klagen van, niks dat stuk gaat ofzo. ( ook niet na een crash... wel beetje geschaafd, maar denk dat dat voor elk merk zo zal zijn :+ )
het is niet de topkwaliteit zoals dainese of alpinestar ofzo, maar de prijs is dan ook de helft. dus prijs-kwaliteit zit het goed.
 
Draag al vele jaren Richakledij, heb onlangs weer nieuwe Richa broek en jas in leder gekocht, kwaliteit/prijs kan niet beter zijn voor mij.
 
Adresjes in België?

http://www.richa.be/nl/lederjas/monzabig.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.richa.be/nl/lederjas/monzabig.htm) <- Lekkere vest!

Wel merkig maar wat doe je der aan. Heb je met de meeste motorvesten
 
Heb 'k ook..........op de beurs zaten de "dure" pakken allemaal voor geen meter....dianese, kushitani, allemaal mooi spul, maar de richa zat mij het beste.(en was het goedkoopste)

En heeft me inmiddels al 2x perfect beschermd tijden een glijpartij van een meter of 40...pak glijplekkie.....handschoen helemaal door
 
heb er ook een
ben er zeer content van , zeker voor het geld dat ik maar betaald heb
het is wel een beetke zwaar en log, maar anders toppie
volgend jaar koop ik me wel een 1-delig pakkie van een topmerk, want ik merk na iedere circuitdag dat ik mn benen moeilijker kan bewegen na een sessie of 4
zweet en zo, en mn knieen beginnen dan ook beetje pijn te doen, ze knellen...

greetz
 
Heb vorige week met een instructeur van de bikers school gesproken, blijkbaar heeft Richa zijn gewone goedkope confectielijn die twijfelachtig van kwaliteit is, hun racelijn wordt gemaakt in italie in dezelfde fabriek als Alpinestars. Die zou ook van dezelfde kwalitei zijn

Ik heb ooit iemand zien crashen met een Osaka pak, daar waren de gaten in, de knie was volledig weggeschuurd...vond het schandalig wetende dat de glijer maar een 20 meter op asfalt en dan een 150 meter op gras was.


[me]Sigma heeft enkel een rugzak van Richa en voelt zich veiliger in zijn Dainesse pakje ;) [/me]
 
waarom ik Richa heb: 8-)

kundit_mopot2nettiin.jpg


is het bekendste stunt-team van Finland en omstreken

http://www.planbee.org (www.planbee.org)
 
ik heb het richa samuhrai pak, is losse broek en jas, kan je aanelkaar ritsen, ook de handschoenen en laarzen van richa die erbij horen, zit echt super goed en overal voldoende beschermde materialen, ook luchtgaatjes voor de nodige verkoeling.

ik zou zeggen net zo goed als alpinestars of wat dan ook, en niet al te duur....
 
ik heb er eentje van MQP en die bevalt me best! :D Alleen gaat de broek wat minder snel uit als je een uurtje of wat hebt zitten zweten op de motor :( (of is dat normaal??).

Een maatje van me heeft een pak van Richa en is er best te vreden over dacht ik! :D Je moet geen kwaliteit ala Alpinestars ofzo verwachten denk ik zo! :P
 
Ik rijd nu zo'n 4 jaar met een textiel jas van Richa maar ben er zeer tevreden over. Vooral de goede pasvorm vind ik een pluspunt. Wel een nadeel van mijn jas is dat het membraan niet tot in het uiteinde van mouwen zit waardoor het daar wat vochtig wordt.
 
Ik heb zelf ook een broek en een textiel jas van Richa (Le Mans) (aan elkaar te ritsen). Ben er tevreden mee. De broek is niet glad en schuift dus niet (waar ik eerst schrik voor had) en is zoals de jas 100 % waterdicht. Alleen Jammer dat het water van binnen dan ook niet naar buiten kan, maar daar heb je toch alleen last van (ik toch) als het warmer is dan 25°.

'k Rij met een XJ900s Diversion en wou eigenlijk ook eerst een lederen broek. Maar gezien het weer hier nogal eens kan omslaan (jaja, zelfs in het zuiden, zoals de s van XJ900s verklapt) toch maar textiel genomen.
 
Ik heb een richa textielpak en is gewoon goede kwaliteit voor een redelijke prijs...
Echt niets op aan te merken. Heb nog getwijfeld of ik een richa koe zou kopen maar ben toch voor de alpinestars gegaan die toen (omdat ie in afslag was) even duur was...

Richa >>> Joma, bredabaan Merksem (antwerpen)
 
Terug
Bovenaan Onderaan