Richting aanwijzers vervangen, gevarenlichten???

M.A.N.S.

Die hard MF'er
16 mrt 2004
852
0
48
Delfgauw
Facebook
link
Hi All,

Vandaag het uiterlijk van de R1 enigzins aangepast.

Zwarte achterplaat met kentekenverlichting eraf gehaald en kleinere richtingaanwijzertjes erop gezet.

Na wat gepriel en aanpassen is het allemaal gelukt maar heb nog een probleem. Mijn gevarenlichten, die ik in de file wel gebruik, doen het niet meer.

Kan dit te maken hebben met het feit dat er nu kleine lampjes inzitten van 23w/12v en dat de orginele lampjes 21w/12v zijn? en zo ja weet dan iemand een oplossing. Bij het inschakelen lichten ze wel heel even op. Het gekke is dat als ik mijn alarm inschakel dat ze dan wel allemaal knipperen?

Ik heb het zwartdraad op de zwarte geplaatst en de zwart/witte draad op de + (groen of bruin) geplaatst. De nieuwe raw zijn zo klein dat ik moeilijk kan zijn of de zwarte - is of dat de zwart/witte - is?

AJDD
 

sictc

MF veteraan
11 nov 2003
3.425
0
je alarm gebruikt waarschijnlijk zijn eigen relais.. dan doet ie het altijd...
misschien toch ergens een draadje niet goed ?
 

sictc

MF veteraan
11 nov 2003
3.425
0
dan gaat dat relais over z'n nek door het vermogen... dat zou wel kunnen kloppen dan. dus of andere lampjes erin (die originele) of een andere knipperlicht relais (zonder vermogenschakeling) of met weerstandjes gaan liggen pielen.
 

M.A.N.S.

Die hard MF'er
16 mrt 2004
852
0
48
Delfgauw
Facebook
link
Wat electra techniek bij de r1 ben ik een leek. Begrijp ik het goed dat de relais voor de gevaren lichten veranderd moet worden?