Ride4Mies (met MS) 17 juni 2018 te Huizen

MichelS

Die hard MF'er
2 jul 2007
677
2
#1
Deze 'Biker-chick' heeft een kostbare behandeling nodig die alleen in Mexico voor € 70.000 mogelijk is. D.m.v. diverse acties is het benodigde bedrag al tot over de helft behaald, maar is ze er nog niet terwijl de behandeling gepland staat in oktober 2018, maar het totaalbedrag moet op 15 augustus betaald zijn.

Vandaar dat er een motortoer georganiseerd wordt voor haar, om op deze manier dichterbij het benodigde bedrag te komen.

Dus heb je tijd en zin om deze actie te ondersteunen, koop dan je ticket via de link op deze pagina en geniet op 17 juni 2018 van een mooie motortoer.

Michelle zal dit geweldig vinden om te zien. Helemaal omdat zij zelf niet meer op de bike kan stappen, maar deze dag wel kan mee-cruisen in een trike.

www.miesmetms.nl

Event en aanmelden? klikkerdeklik
 
Laatst bewerkt:

Okami_Xci

Die hard MF'er
24 dec 2016
898
11
33
Eindhoven
#2
Goed doel.... Zin, vast wel...
Tijd, waarschijnlijk niet....

Even oppassen met "event" een aanmeld gebeuren (Om met 2 maten meten te voorkomen)

MeanBlueMan schreef op 25 april 2018 21:37:
Rest nog de vraag of het topic op slot moet.... nu het een topic is over een andere meeting ( waar zelfs een financiele bijdrage voor word gevraagd ) georganiseerd door een andere groep zou het normaal gesproken op slot gaan in het kader van spam. Rationeel gezien moet het dus op slot.
-edit:

Ik stel voor als MF geld bij elkaar te verzamelen en dan een (of meerdere) afgevaardigden hiernaartoe te sturen. (Zo blijft het binnen de MF regels?)
 
Laatst bewerkt: