Ringtime! Het Nordschleife afspreektopic deel 3

Optieven oma.

Nog mensen die gaan ringen dit seizoen? Ik zelf twijfel nog steeds om door te gaan......
:N Zeker geen seizoen meer, al jaren niet meer. Ik ben het weekend van 28/29 april in de buurt maar dat is op de motorscooter :+ Waarschijnlijk komt er dit jaar nog wel een rondje met de auto maar op twee wielen is de lol er van af. Het begint echt té gevaarlijk te worden. Of dat komt door de auto's en motoren met steeds meer vermogen of dat de mensheid ter plaatste steeds lomper lijkt te worden weet ik niet precies.
 

Falierke

MF veteraan
1 aug 2006
1.955
0
38
Vlijmen
In de zomervakantie naar Lindner vakantiepark aan de nordschleife, "genieten van de mooie omgeving" heb ik er voor het thuisfront maar van gemaakt :). Dit jaar nog wel een keer met het koekblik, en misschien een rondje met de motor doen, maar geen fanatiek jaar voor mij dus.
 

Luigibernau

Swing met mij mee!
30 okt 2003
16.069
0
den Haag
Zo toch nog mar eens gaan kijken, vrijdagavond en vandaag. Gisteravond heel goed te doen, lekker rustig. Vandaag :X rond negen uur vanmorgen een motorrijder die bij wehrseifen rechtdoor was gegaan....baan anderhalf uur dicht, baan open en direct weer dicht door een grote klapper net na bergwerk. Toen ben ik maar afgetaaid.
 

Falierke

MF veteraan
1 aug 2006
1.955
0
38
Vlijmen
Hup oma op de nordschleife, rustig hier. Zit 10 dagen aan de nordschleife. Vandaag wezen kijken, helaas een Nl panigale goed onderuit :(. Iemand de komende dagen nog ringen?