Rode Kawasaki Ninja ZX7-R uit 1998 aangeboden

Kevinr1989

Rookie
9 aug 2019
1
0
Bosschenhoofd
Hallo allemaal,

Wegens de aanschaf van een andere motor is mijn huidige Kawasaki Ninja ZX7R overbodig geworden. Sinds augustus 2016 (kilometerstand destijds 29.000 KM) is deze fantastische motorfiets in mijn bezit en heeft me nooit in de steek gelaten. In mijn bezit het nodige onderhoud laten uitvoeren waardoor de motor op dit moment in goede staat rijdt, remt en schakelt. Factuur voor de nieuwe banden heb ik niet maar deze zijn bij een kilometerstand van 30.000 vervangen en vernieuwd, zien er nog goed uit. Daarop volgend in het voorjaar van 2017 een grote beurt gekregen waarbij de nodige slijtage onderdelen gecontroleerd, vervangen en vernieuwd zijn. Motor heeft tijdens mijn bezit ten alle tijden droog in opslag gestaan en is alleen met mooi weer buiten geweest, zover te zien aan de motor is dit absoluut geen pekelfiets!

Zoals ik de motor heb overgekocht staat hij er nu bij, de motor heeft stalen remleidingen, dubbel functionerende koplamp met Xenon (originele koplamp unit krijgt je erbij), een sportdemper van Viper (originele demper krijgt je erbij) en led knipperlichten voor en achter. Daarnaast heb ik een motorzeil en een paddock stand waardoor de motor veilig en recht weggezet kan worden, ook deze komen erbij! Motor is door de vorige eigenaar een keer omgevallen, schade valt reuze mee (op foto's te zien). Kappen en tank bevatten geen deuken of scheuren, alleen de nodige gebruikerssporen.

Het was voor mij de eerste motor en het is ondanks een zwaarder gewicht toch een fijne manoeuvreerbare motor. De prijs die ik in gedachte heb is € 1.250, al sta ik open voor biedingen en prijsonderhandelingen.

Mvg,
Kevin!
 

Bijlagen