Rossi is gecrasht en is naar het ziekenhuis!

Status
Niet open voor verdere reacties.

pork

MF veteraan
21 okt 2005
1.601
0
32
Vr'veen
www.motor-forum.nl
Valentino Rossi is vanmorgen in de eerste training op het circuit van Assen hard ten val gekomen.

Hij werd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, maar de verwondingen lijken mee te vallen. Er wordt nu gesproken over lichte verwondingen aan zijn borst, haarscheurtjes in het polsgewricht en een verschoven botje in de enkel, maar het is nog niet precies duidelijk wat hij mankeert.
 

M. Tamburini

Die hard MF'er
17 nov 2005
274
0
Laatste nieuws (Novum/ANP) | sport | 22-06-2006 13:29
Rossi maakt schuiver
ASSEN (ANP) - De TT van Assen is donderdag op de openingsdag opgeschrikt door een valpartij van wereldkampioen wegracen Valentino Rossi. De grote publiekstrekker maakte een stevige schuiver in de vrije training.
De vijfvoudig wereldkampioen in de koningsklasse MotoGP klaagde over een pijnlijke hand en enkel en moest naar het ziekenhuis voor onderzoek. De ernst van de kwetsuur is nog niet duidelijk. Later op de dag wordt bekend of Rossi verder kan racen in de 76e TT, de achtste Grand Prix om de wereldtitel
 

flyingdutchy

MF veteraan
6 okt 2004
9.301
0
oh gelukkig het valt mee! Maar goed lekkere KUTZOOI DAN!!
stel je aan ofzo -O-

ik heb je bij die massa crash ook geen topic zien openen. tis alleen maar een voordeel nu blijft het spannend aangezien ze concurrentie ook in het ziekenhuis ligt. blijft het teminste spannend ipv dat het net als vorige jaren enkel rossi was die won :r
 

Frederiko

Die hard MF'er
20 jul 2003
591
0
Arnhem
Hij liep een scheurtje
op in zijn rechterpols,maar heeft van
de artsen groen licht gekregen om van
start te gaan in de TT.
 

600SRAD

MF'er
17 mei 2004
230
0
36
H.I.Ambacht
Ja en wat is er zo erg aan dat er over Rossi de meeste topics zijn ? Misschien heeft hij gewoon de meeste fans ofzo ? Dat gibernau niet start is minder erg dat als Vale niet zou rijden !
 
Status
Niet open voor verdere reacties.