Serieus onderwerp : Jørund overleden

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.802
491
Ik heb speciaal deze topic titel gekozen om mensen niet te veel te laten schrikken, maar Jorund Seim van http://www.motorcycle-dk.com/, waar velen van ons al een hoop films van hem op de NurburgRing Nordschleife hebben gezien, is vandaag zwaar ten val gekomen, hij is met een helicopter over gebracht naar het ziekenhuis waar die direct een operatie heeft ondergaan, hij heeft zwaar hoofd- en intern letsel.

Meer is nog niet bekend, maar misschien helpt het als ook wij een beetje aan hem denken.

Misschien klinkt dit overdreven, maar ik, Annelies, Ettienne(R1Maniac) en zijn vrouw kennen Jorund persoonlijk. Dus het is erg dichtbij voor ons.

PS: graag dit topic alleen gebruiken voor oprecht medeleven, geen gelul over de Nordschleife, anders gooien de modjes het dicht aub.
 
Gizzmo, ik schrok werkelijk toen ik je posting las. '(

Ik ken Joerund niet persoonlijk, maar ik heb de meeste van zijn filmpjes op mijn harde schijf staan. Ook zag ik hem wel eens voorbijkomen op de Ringers mailinglijst. Toen ik de laatste keer op de Ring was en hoorde dat hij ook aanwezig was, had ik echt zoiets van: "wow, die vent wil ik zien, op de motor of niet!" Grappig dat je, ondanks het feit dat je een bepaald persoon nog nooit hebt ontmoet, je hem toch "kent".

Ik hoop echt dat hij hier bovenop komt. Houd ons in ieder geval op de hoogte!
 
Altijd erg. Of ik de man nou persoonlijk ken of niet, een ernstig ongeluk wens ik niemand toe...
(Behalve een zeker persoon, maar die rijdt geen motor)

Nou maar hopen dat ie het red.
 
Damn!!!

Ken hem dan niet persoonlijk, maar komt toch hard aan... Ook alle vids wel gezien en de meeste op schijf staan en juist hij leek me het type wat exact wist hoever hij kon gaan... Het belangrijkste wat je terugziet in de filmpjes is de lol die hij erin heeft... ;) ;)

Ongeacht hoe het gebeurd is, hij is echt een van de laatsten waarvan ik verwacht had dat het hem zou overkomen... Op de ring hopelijk? Daar is altijd spoedeisende hulp nabij, beter dan ergens achteraf in the middle of nowhere in Denemarken...

Hoe dan ook, ik hoop alleen maar dat alles toch weer goed komt met hem... En dat hij snel weer heelhuids bij z'n gezin mag zijn...

Net even een :} (zonder smile) gedaan voor een goede afloop...
 
Zwaar shit, mocht je in de gelegenheid zijn (je kent hem persoonlijk) wens hem en z'n gezin sterkte.
 
Ik ken deze man in het geheel niet, doch dit wil nog lang niet zeggen dat ik het daardoor veel minder erg vind., het is en blijft een verlies voor ons allemaal, als hij het nu overleeft of niet.
Ik wens hem dan ook zéér veel sterkte in de strijd voor zijn leven/gezondheid.

Paul.
 
;( ;( ;( ;(
Dit is dus echt zwaar klote :( , net een van degenen waar je het dus niet van verwacht omdattie de baan zo goed kent. Hopelijk komt tie er weer helemaal bovenop !
 
Tjesus, ik ken hem dus ook persoonlijk......


Laten we allen hopen dat Jeurund er bovenop komt...

Ik lees net op het Ringers-forum dat met vreest voor zijn leven. Het zou een kwestie van tijd zijn........

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Da's zwaar ;(

Sterkte toegewenst voor hem, zijn familie, vrienden en bekenden...hopen dat hij erbovenop komt.

Hou ons op de hoogte.
 
Als ik in z'n guestbook kijk is t'ie volgens mij overleden... '( '( '(
http://www.gruene-hoelle-biker.de/forum//thread.php?threadid=535&sid=058386871bd5703680f8ab1a82d4e449 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.gruene-hoelle-biker.de/forum//thread.php?threadid=535&amp;sid=058386871bd5703680f8ab1a82d4e449)

Lijkt het wel op

;( ;( ;(
 
sterkte dan maar...
wat een gelul zeg...een van de meest ervaren rijders daarzo...

may the force be with m...en dat ie maar snel mag opknappen...
 
Ik vind het echt heel erg, idd omdat het absoluut geen persoon die niet wist waar zijn grenzen lagen, was iemand met veel kennis van zaken.

Hij is op de Nordschleife gevallen door olie op de weg.
Is meteen per helicopter overgebracht naar het ziekenhuis voor een spoed operatie, daarna meteen overgebracht naar een militair hospitaal omdat ze daar een neurochirugische intensive care, maar het heeft allemaal niet mogen helpen.
De situatie was zo ernstig, dat ze zijn vrouw hebben laten overkomen, en ze zouden afgelopen nacht de stekker eruit trekken.

Helaas erg droevig nieuws, het is iig gebeurd tijdens een hobby van hem waar die heel veel voor over had, dit heeft mij altijd veel geholpen toen mijn vader overleed, dus ik hoop dat dit ook zijn familie helpt. ;(

ps, sorry Paul, ik wist idd dat jij hem ook kon, was ik even vergeten afgelopen avond toen ik het nieuws hoorde.
 
'( '( '(
GVD een paar weken terug nog 'happy birthday' staan zingen voor 'm.
Ik hoorde gisterenavond laat over het ongeluk, 't zag er toen al niet best uit, maar je blijft toch hopen.
M'n vrees is vanochtend dus toch realiteit gebleken. :( :( :( :(

Nog geen werk uit m'n handen kunnen krijgen...

Etienne
 
Gecondoleerd aan allen die hem kenden.

Paul/Gizzmo, wens de familie heel veel sterkte mochten jullie deze nog spreken.
 
Shit,ik krijg het hier koud van verdomme.

Voor degene die hem persoonlijk kennen..sterkte.


Mario
 
Enorm schrikken zoiets en zeker wanneer je iemand ook nog kent ;(

Sterkte dan ook voor de nabestaanden en niet te vergeten voor Dennis, Annelies, Paul,
Etienne en vrouw.
En alle anderen die hem kennen.
 
Verschrikkelijk kut dat zoiets juist zo'n vent overkomt; vooral door zo'n "lullige" oorzaak. Ik was gisteren gelukkig te laat om het te zien gebeuren; helicopter zag ik nog wel overvliegen; je kon aan het ambulance personeel merken dat het een fataal ongeluk was. Ook het publiek was muisstil (het was in de bocht bij de grote parkeerplaats). Oliespoor wordt met zand bedekt, ambulance rijdt zachtjes weg, de sleepdienst takelt zijn Duc op en even later rijdt er alweer een groep oldtimers vrolijk toeterend voorbij.....
 
Terug
Bovenaan Onderaan