Shorai accu, Perform. Contr. en verl. voetst. BMW1100GS

jabba

Die hard MF'er
Donateur
18 apr 2005
604
76
groningen
Shorai accu is verkocht!
Maar nog wel te koop: wegens overtollig een setje onderdelen voor BMW R1100GS: Performance Controller en verlaagde voetsteunen BMW1100GS (past op meerdere BMW-modellen).

Met de Wunderlich Performance Controller ben je per definitie af van het Konstant Fahr Ruckeln (KFR), het hikken en inhouden bij constante snelheid dat een flink aantal van deze motoren kent.

Daarnaast ben je in staat het motormanagement nauwkeurig naar eigen voorkeur af te stellen (veel en soepel vermogen onderin, zuinig, juist veel vermogen in de hogere regionen, vul maar in). Per toerengebied armer of rijker af te regelen, en ook het moment waarop de Lambda-sensor ingrijpt is in te stellen). Let wel, dit is de versie met de ronde draaistekker aan de Lambda-sensor (even checken op je eigen motor, rechts onder de tank). Kost nieuw 299 euro, Vraagprijs 160 euro.

Een set verlaagde voetsteunen, voor een meer ontspannen zit (5 cm lager dan origineel).

Helemaal nieuw en ongebruikt, alleen even op de motor gepast. Deze zijn ook nog eens om hun as te draaien, zodat je de voetsteunen ook meer naar voren of achteren kunt zetten.

Kosten nieuw 150 euro. Vraagprijs 100 euro.

De gehele set mag in een koop weg voor 240 euro.

Bel gerust voor info 06 520 70 822
 
Laatst bewerkt: